20:59 uur 15-02-2023

Midea Group bekroond als Forbes China TOP 50 Sustainable Development Industrial Enterprises 2022

FOSHAN, China–(BUSINESS WIRE)– Eerder dit jaar bracht Forbes zijn lijst ‘Forbes China Top 50 Sustainable Development Industrial Enterprises 2022’ uit. Midea Group werd op de lijst geplaatst vanwege zijn uitstekende prestaties op het gebied van groene productie, koolstofneutraliteit, duurzame ontwikkeling en ESG-constructie.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230213005696/nl/

Midea Group Awarded as 2022 Forbes China TOP 50 Sustainable Development Industrial Enterprises (Graphic: Business Wire)

Midea Group Awarded as 2022 Forbes China TOP 50 Sustainable Development Industrial Enterprises (Graphic: Business Wire)

De beoordeling was gericht op de specifieke indicatoren van vijf aspecten, namelijk ‘managementsysteem, technologische innovatie, uitgebreide voordelen, toewijzing van middelen en demonstratie en promotie’. De geselecteerde bedrijven dit jaar zijn allemaal industriële ondernemingen die al minstens 10 jaar bestaan en een jaaromzet hebben van meer dan RMB 100 miljard, samen met een stijging van de R&D-investeringen van ongeveer 50% op jaarbasis. Ze demonstreren ook belangrijke voordelen ten opzichte van hun wereldwijde tegenhangers en beschikken over geavanceerde technologieën die tot de beste ter wereld behoren.

In de loop van 25 jaar heeft Midea zijn managementsysteem voor duurzame ontwikkeling aangescherpt en geperfectioneerd, dat het concept van duurzame ontwikkeling integreert in vrijwel elke stap van de productie en werking, als onderdeel van de inspanningen van het bedrijf om de belofte na te komen om gedeelde waarde te creëren met belanghebbenden.

Midea Shunde Industrial Park maakt gebruik van gedistribueerde PV-systemen, energieopslagapparatuur, zeer efficiënte HVAC-apparatuur (inclusief MDV8 multi-connected units), LINVOL digitale intelligente liften, energieterugwinningsmodules en geautomatiseerde productielijnen om zowel een groen kantoor als goedkope koolstofproductie te realiseren. De inspanningen van het bedrijf hebben geleid tot LEED- en WELL-certificeringen. Vertrouwend op het digitale iBUILDING-platform, zijn het koolstofbeheersysteem en het elektriciteitsnetsysteem van Midea Shunde Industrial Park volledig geïntegreerd, en ook in de kantoorruimte is koolstofneutraliteit bereikt.

De Midea Chongqing Factory maakt momenteel gebruik van meer dan 15 groene en energiebesparende technologieën, 8 digitale scène-toepassingen, 3 groene certificeringen en consultaties, en biedt ook toegang tot meer dan 10 informatiesystemen. Het heeft het aandeel schone energie en groene stroom aanzienlijk vergroot door de installatie van PV-panelen op het dak, fotovoltaïsche vliesgevels en straatverlichting op zonne-energie. Midea Chongqing Factory heeft ook het PAS2060-koolstofneutrale certificaat verkregen en is daarmee een van de eerste koolstofvrije testfabrieken van Midea.

Midea Jingzhou Factory heeft, geleid door het meest geavanceerde koolstofadvies, een koolstofvrij traject gemaakt dat vier fasen omvat: planning en ontwerp, constructie, werking en transformatie. Het heeft ook belangrijke koolstofvrije oplossingen toegepast om zowel zijn groene als koolstofvrije certificeringen te verkrijgen. Door de energie-optimalisatie en -beheer worden de exploitatie- en onderhoudskosten met 30% verlaagd en het stroomverbruik van de installatie met 5-20%. Dit zijn de inspanningen als zodanig om de CO2-uitstoot van het bedrijf te verminderen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lori Luo luory17@midea.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr