09:00 uur 03-09-2018

Midea heeft ‘s werelds 1e airco met microklimaat gelanceerd en de EII-specificatie samen met Qualcomm aangekondigd op IFA2018

BERLIJN–(BUSINESS WIRE)– Ter viering van het 50-jarige jubileum van Midea heeft Midea Residential Air Conditioner Division (RAC) van Midea Group, een toonaangevende technologiegroep, een innovatief microklimaatbeheerapparaat ‘AirX’ geïntroduceerd en de Edge Interaction Intelligence (EII)-specificatienorm aangekondigd samen met Qualcomm op IFA2018 in Berlijn, Duitsland op 31 augustus.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20180831005514/nl/

Midea AirX AC obtained the Product Technical Innovation Award at IFA2018 (Photo: Business Wire)

Midea AirX AC obtained the Product Technical Innovation Award at IFA2018 (Photo: Business Wire)

Air X ontving de Product Technical Innovation Award voor zijn gloednieuwe concept voor aanpassing van het binnenmilieu en omgevingssimulatie.

Deze opmerkelijke airconditioner is voorzien van het meest geavanceerde systeem voor bewaking van de luchtkwaliteit in de kamer en biedt consumenten intuïtieve luchtkwaliteitscontrole in verschillende aspecten. Het is het eerste apparaat ter wereld dat als groep de temperatuur, vochtigheid, luchtstroom, reinheid en frisheid aanpast om gebruikers de meest geschikte en comfortabele binnenluchtervaring te bieden. Met dubbele luchtuitlaten bereikt de Breezeless Mode een comfortabel gevoel van wind. De invoer van frisse buitenlucht zorgt ervoor dat het de natuurlijke lucht kan simuleren en de klant thuis van de meest comfortabele en aangepaste frisse luchtervaring kan voorzien.

Ondersteund door het microklimaatsimulatiesysteem kan de Air X bovendien die 5 verschillende luchteigenschappen als één groep laten werken, zodat gebruikers kunnen genieten van de frisse lucht van New York Central Park of luisteren naar de roep van de oceaan.

Midea heeft ook de Edge Interaction Intelligence (EII)-specificatie samen met Qualcomm Technologies, Inc. aangekondigd. Als een uitbreiding van de Midea M-Smart-specificatie is de EII-standaard ontworpen om verschillende categorieën van communicatie met slimme huishoudelijke apparaten te ondersteunen zonder gebruik te maken van internet. Het ondersteunt niet alleen huishoudelijke apparaten van Midea, maar ook apparatuur van verschillende merken en categorieën, wat uiteindelijk zorgt voor innovatieve apparaten en diensten voor de consument. De M-Smart-EII is speciaal ontworpen voor de slimme huishoudelijke apparaten om de onboarding en interoperabiliteit van apparaten te helpen vergemakkelijken. Midea heeft Qualcomm Technologies geselecteerd als het eerste bedrijf dat de M-Smart-EII ondersteunt met zijn besturings- en automatiseringsplatforms.

Men gelooft dat AirX, als ‘s werelds eerste airconditioner met microklimaat voor thuisgebruik, zijn baanbrekende impact zal laten zien zodra het op de markt wordt gebracht. Samen met EII en andere intelligente technologieën zal Midea niet alleen de binnenluchtervaring van de consument verbeteren, maar ook een positieve rol spelen bij het upgraden van de airconditionersector naar een slimmer en comfortabeler tijdperk.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

RAC OSC, Midea Group
Kelvin Wu, 86 757 22607229
kelvin.wu@midea.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr