18:27 uur 03-08-2022

Midea behaalt 245e plaats op Fortune Global 500 van 2022 door technologiegedreven transformatie en doorbraken in overzeese markten

FOSHAN, China–(BUSINESS WIRE)– De Fortune Global 500-lijst van 2022 is aangekondigd en de Midea Group staat voor het zevende achtereenvolgende jaar op de Fortune Global 500-lijst, deze keer op de hogere positie nr. 245.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220731005075/nl/

(Graphic: Business Wire)

(Graphic: Business Wire)

In april publiceerde Midea Group haar jaarverslag 2021; de jaaromzet van het bedrijf groeide in 2021 met 20,06% en bereikte een recordhoogte van 343,4 miljard RMB.

Midea houdt vast aan haar strategische focus op ‘Technology Leadership’ en versnelt haar technologiegedreven transformatie.

Voor C-suite-bedrijven zet smarthome zich in om de beste ervaring te bieden van slimme huishoudelijke apparaten en diensten voor het hele huis door gebruik te maken van IoT- en AI-technologie.

Voor B-suite-bedrijven richt Midea zich niet alleen op de ontwikkeling van ToB-bedrijfsgebieden zoals robotica en automatisering, bouwtechnologieën, energiebeheer, slim reizen en Midea Healthcare, maar ook op het verder ontwikkelen van de transformatie en opwaardering van bedrijfsgebieden voor digitale innovatie, zoals Annto, Midea Cloud.

In deze benadering zal Midea ernaar streven om haar uiteindelijke doel om te evolueren van een bedrijf in huishoudelijke apparaten naar een innovatiegedreven technologiegroep, beter te realiseren.

Midea Industrial Technology investeert in groene energie en precisieproducten en exploiteert merken zoals GMCC, Welling, HICONICS, SERVOTRONIX, enz.

Met zijn digitale bouwserviceplatform biedt Midea Building Technologies totaaloplossingen die intelligent, digitaal en koolstofarm zijn.

De divisie Robotics & Automation richt zich op het leveren van oplossingen voor industriële robotica, automatische logistieke systemen en transmissiesystemen voor toekomstige fabrieksgerelateerde velden, evenals oplossingen voor gezondheidszorg, entertainment, nieuwe consumptie, enz.

De Digital Innovation Business biedt oplossingen en diensten voor de digitale transformatie van ondernemingen.

Bovendien is Midea op zoek naar doorbraken in overzeese markten; onlangs heeft CSP Abu Dhabi, eigendom van COSCO, een overeenkomst getekend met Midea voor de gezamenlijke bouw van een transitcentrum voor overzeese magazijnen in het Midden-Oosten, waardoor het voor internationale gebruikers gemakkelijker wordt om toegang te krijgen tot Midea-producten.

Midea Group is er trots op een familie te hebben van ongeveer 160.000 werknemers, waaronder meer dan 30.000 in het buitenland.

Over Midea Group

Midea Group heeft haar filosofie van het creëren van een beter leven door middel van technologie sinds haar oprichting 54 jaar geleden hoog gehouden. In de afgelopen vijf jaar heeft Midea bijna RMB50 miljard geïnvesteerd in R&D, en het bedrijf beschikt over 35 R&D-centra en 35 grote productievestigingen over de hele wereld. Er wordt van de de producten en diensten van Midea gebruikt gemaakt en geprofiteerd door 400 miljoen consumenten in meer dan 200 landen en regio’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lori Luo

+8613512784739

luory17@midea.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr