04:36 uur 14-02-2023

Mary Kay inspireert volgende generatie vrouwelijke STEAM-leiders op Youth Summit

Young Women’s Preparatory Network / Irma Lerma Rangel Young Women’s Leadership School-studenten wonen speciale STEAM-dag bij ter inpiratie voor toekomstige STEAM-leiders

DALLAS–(BUSINESS WIRE)– Mary Kay Inc., een wereldwijde pleitbezorger voor empowerment en onderwijs van vrouwen, ontving onlangs een groep van 25 jonge vrouwen van Dallas Independent School District’s Young Women’s Preparatory Network (YWPN) / Irma Lerma Rangel Young Women’s Leadership School voor een educatieve, inspirerende verkenning van Women in STEAM. De evenementen gingen vooraf aan de viering van de International Day of Women and Girls in Science op 11 februari.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230213005588/nl/

Mary Kay Inc. welcomed students from the Irma Lerma Rangel Young Women’s Leadership School to R3 for a STEAM themed summit exploring being a woman in STEAM. (Photo: Mary Kay Inc.)

Mary Kay Inc. welcomed students from the Irma Lerma Rangel Young Women’s Leadership School to R3 for a STEAM themed summit exploring being a woman in STEAM. (Photo: Mary Kay Inc.)

De middelbare scholieren brachten de dag door in het Richard R. Rogers Manufacturing / R&D Center (R3) van Mary Kay in Lewisville, TX, waar ze een rondleiding kregen door de ultramoderne faciliteit en leerden over de verschillende aspecten van STEAM-gerelateerde productieprocessen in een complex, wereldwijd schoonheidsbedrijf. Na de rondleiding hoorden de studenten van een panel van vrouwelijke experts op hun respectievelijke STEAM-gebied. Het panel bestond uit experts op gebieden als Upstream-innovatie, productformulering, informatietechnologie, productonderzoek, portfolio- en strategieplanning en procesontwikkeling. ‘s Middags namen de studenten deel aan een mentorlunch waar ze de kans kregen om verschillende loopbaantrajecten voor vrouwen in STEAM en persoonlijke en professionele ambities te bespreken, en hoe we jonge vrouwen die een loopbaan op STEAM-gebied nastreven beter kunnen aanmoedigen, voorbereiden en ondersteunen.

“Mary Kay zet zich in om de volgende generatie vrouwen in staat te stellen en te inspireren om hun passies na te jagen – omdat STEAM de toekomst is,” aldus Dr. Lucy Gildea, Chief Innovation Officer, Product and Science bij Mary Kay. “Vrouwen zijn ondervertegenwoordigd in het STEAM-personeelsbestand, maar we kunnen die kloof dichten door te zorgen voor essentiële vroege leermogelijkheden en bijeenkomsten voor jonge vrouwen om te streven en onderzoek te doen naar een interessante STEAM-loopbaan.”

Young Women’s Preparatory Network is een non-profitorganisatie die samenwerkt met openbare schooldistricten in de staat Texas om het grootste netwerk van openbare voorbereidende scholen voor meisjes en universiteiten in het land te beheren. YWPN-scholen bevinden zich in stedelijke buurten vol uitdagingen en hebben een bewezen staat van dienst op het gebied van academische prestaties, middelbare schooldiploma’s en acceptatiepercentages voor universiteiten. YWPN vormde de eerste publiek-private samenwerking met het Dallas Independent School District en opende in 2004 de Irma Lerma Rangel Young Women’s Leadership School.

“We zijn heel enthousiast dat onze jonge vrouwen deelnemen aan een dag vol zinvolle connecties met vrouwen in STEAM, en we zijn Mary Kay dankbaar voor deze kans,” verklaarde Lynn McBee, Chief Executive Officer, Young Women’s Preparatory Network. “Deze toekomstige leiders zijn slimme, getalenteerde jonge vrouwen. Een ontmoeting met andere succesvolle vrouwen op STEAM-gebieden en de impact zien die ze kunnen maken, geeft hen die extra motivatie om verder te reiken, meer te willen bereiken en hopelijk op een dag de wereld te veranderen via STEAM.”

Mary Kay viert en moedigt jonge vrouwen aan die hun toekomst in eigen handen nemen door middel van leiderschap, innovatie en vastberadenheid om uit te blinken op STEAM-gebied. Vrouwen vormen slechts 28% van de beroepsbevolking in wetenschap, technologie, engineering en wiskunde. [1] Door jonge vrouwen voortdurende ondersteuning te bieden op STEAM-gebied, zet het bedrijf de missie van Mary Kay voort, namelijk het leven van vrouwen overal verbeteren.

[1]Bronnen

National Girls Collaborative Project (2022). The State of Girls and Women in Stem. https://ngcproject.org/resources/state-girls-and-women-stem

Over Mary Kay Inc.

Mary Kay Ash, een van de oorspronkelijke glazen plafondbrekers, richtte in 1963 haar droomschoonheidsbedrijf op met één doel: het leven van vrouwen verrijken. Die droom is uitgegroeid tot een miljardenbedrijf met miljoenen onafhankelijke verkopers in meer dan 35 landen. Als bedrijf voor de ontwikkeling van ondernemerschap zet Mary Kay zich in om vrouwen op hun traject te ondersteunen door middel van onderwijs, mentorschap, belangenbehartiging, netwerken en innovatie. Mary Kay is toegewijd aan het investeren in de wetenschap achter schoonheid en het vervaardigen van geavanceerde huidverzorging, kleurcosmetica, voedingssupplementen en geuren. Mary Kay gelooft in het verrijken van levens vandaag voor een duurzame toekomst, door samen te werken met organisaties van over de hele wereld die zich richten op het bevorderen van zakelijke uitmuntendheid, het ondersteunen van kankeronderzoek, het bevorderen van gendergelijkheid, het beschermen van overlevenden tegen huiselijk geweld, het verfraaien van onze gemeenschappen en het aanmoedigen van kinderen om hun dromen te volgen. Meer informatie op marykayglobal.com, vind ons op Facebook, Instagram en LinkedIn, of volg ons op Twitter.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mary Kay Inc. Global Communications

newsroom.marykay.com
+1.972.687.5332

media@mkcorp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr