00:26 uur 26-01-2023

Bartek ontvangt hoogwaardigheidsbekleders van de Canadese regering bij opening van faciliteit

Het project zal na voltooiing de grootste faciliteit voor appelzuur en fumaarzuur zijn

STONEY CREEK, Ontario–(BUSINESS WIRE)– Bartek Ingredients zet zijn plannen voort om zijn positie als ‘s werelds grootste producent van appelzuur en fumaarzuur van voedingskwaliteit te versterken met de baanbrekende ontwikkeling van zijn ultramoderne productiefaciliteit voor appelzuur en fumaarzuur ter waarde van $ 175 miljoen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230125005659/nl/

Left to right: Tim Larson (Bartek), Minister Neil Lumsden, MP Chad Collins, Minister Lisa Thompson, Hamid Goli (Bartek), Jose Kafie (Bartek), John Burrows (Bartek), Jim Vincent (Bartek), Steven Chambers (Bartek), Minister Vic Fedeli. (Photo: Business Wire)

Left to right: Tim Larson (Bartek), Minister Neil Lumsden, MP Chad Collins, Minister Lisa Thompson, Hamid Goli (Bartek), Jose Kafie (Bartek), John Burrows (Bartek), Jim Vincent (Bartek), Steven Chambers (Bartek), Minister Vic Fedeli. (Photo: Business Wire)

Het bedrijf hield op 12 januari een baanbrekende ceremonie met Canadese overheidsfunctionarissen en lokale gemeenschapsleiders om de officiële start van het bouwproject te vieren.

“We zijn verheugd om baanbrekend werk te verrichten in onze nieuwe faciliteit, die een nieuwe wereldwijde maatstaf zal vormen voor veiligheid, efficiëntie en milieuprestaties,” aldus John Burrows, President en CEO van Bartek.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Erin Robbins

MarketPlace

erin.robbins@marketplacebranding.com
+1-314-366-3562

Check out our twitter: @NewsNovumpr