16:59 uur 20-01-2023

Tianjin Port Group en Huawei gaan samenwerking intensiveren om een digitale tweeling van de haven te bouwen

TIANJIN, China–(BUSINESS WIRE)– Tianjin Port Group en Huawei hebben deze week laten weten dat de twee bedrijven hechter gaan samenwerken voor het bouwen van een digitale tweeling van de haven, om die verder de automatiseren en slimmer te maken. Yang Jiemin, Vice President van de Tianjin Port Group, lichtte toe dat dit plan uit drie onderdelen bestaat: het bouwen van nieuwe geautomatiseerde terminals, het opschalen van de traditionele terminals en een volledige digitale transformatie.

De Section C-Terminal in het Beijiang-havengebied van de Haven van Tianjin was ‘s werelds eerste slimme, koolstofvrije haventerminal. De terminal werd oktober 2021 voor grootschalige commerciële activiteiten in gebruik genomen en is sindsdien stabiel in bedrijf.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Huang Daohen

huangdaohen@huawei.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr