10:36 uur 16-06-2023

UNIDO kondigt AI-alliantie met Huawei en wereldwijde partners aan om sectoren te helpen digitaliseren

FÉNYESLITKE, Hongarije–(BUSINESS WIRE)– Vandaag vond het Intelligent Rail & Logistics Forum 2023 plaats in Fényeslitke, Hongarije. Tijdens het forum maakte de Organisatie van de Verenigde Naties voor Industriële Ontwikkeling (UNIDO) bekend dat de organisatie in juli de Global Alliance on Artificial Intelligence for Industry and Manufacturing zal oprichten met Huawei en internationale partners. Deze alliantie gaat zich inzetten voor het opzetten van een platform voor samenwerking en kennisdeling om de innovatie en toepassing van AI-technologieën in de industriële en productiesector te bevorderen en de digitale economie te stimuleren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230615392310/nl/

The Intelligent Rail & Logistics Forum 2023 was held in Fényeslitke, Hungary (Photo: Business Wire)

The Intelligent Rail & Logistics Forum 2023 was held in Fényeslitke, Hungary (Photo: Business Wire)

In zijn toespraak zei Ciyong Zou, adjunct-directeur-generaal en algemeen directeur van UNIDO: “We zijn getuige van het moment waarop mobiele connectiviteit en industriële innovatie samenkomen. De combinatie van 5G met AI en cloudcomputing biedt talloze voordelen voor de transport- en logistieke sector. De efficiëntie en kwaliteit van banen zijn sterk verbeterd. De veiligheid is eveneens verbeterd. De participatie van vrouwen in een voorheen door mannen gedomineerde werkomgeving is toegenomen.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

corporate.comms@huawei.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr