14:20 uur 24-04-2023

Huawei kondigt de overstap naar MetaERP aan en herdefinieert de belangrijkste bedrijfssystemen van ondernemingen

DONGGUAN, China–(BUSINESS WIRE)– Huawei heeft aangekondigd dat het het oude ERP-systeem heeft vervangen door zijn MetaERP-systeem waarover het volledige controle heeft. Vandaag organiseerde Huawei de MetaERP Award Ceremony om de individuen en teams te erkennen die cruciale bijdragen hebben geleverd aan dit project. Het evenement met de titel “Heroes Fighting to Cross the Dadu River” werd gehouden op de Xi Liu Bei Po Village Campus van het bedrijf in Dongguan, China.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230424005403/nl/

Recognizing Huawei's partners at the MetaERP Award Ceremony (Photo: Huawei)

Recognizing Huawei’s partners at the MetaERP Award Ceremony (Photo: Huawei)

ERP (Enterprise Resource Planning) is het meest kritische IT-systeem voor bedrijfsbeheer. Huawei introduceerde het MRP (Manufacturing Resource Planning) II systeem in 1996, en breidde later uit tot het ERP systeem met verschillende iteratieve upgrades.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

corporate.comms@huawei.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr