13:48 uur 20-06-2023

Huawei start 2023 Tech Arena wedstrijden in Europa

PARIJS–(BUSINESS WIRE)– Huawei lanceerde de 2023 Tech Arena wedstrijden in Europa op Viva Technology, een van Europa’s grootste technologie-ontmoetingen, op vrijdag.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230619789766/nl/

Dr. Jose R. Calvo gives a keynote address on competitions’ role in industry-academia cooperation (Photo: Business Wire)

Dr. Jose R. Calvo gives a keynote address on competitions’ role in industry-academia cooperation (Photo: Business Wire)

Tech Arena wedstrijden worden gesponsord en ontworpen door Huawei’s wereldwijde laboratoria in samenwerking met topuniversiteiten om studenten van over de hele wereld meer kansen te geven om te ervaren en te leren hoe ze echte problemen kunnen oplossen.

Liu Shaowei, President van Huawei’s European Research Institute, legde uit dat het bedrijf van plan is om 10 Tech Arena wedstrijden te organiseren voor meer dan 1000 studenten tijdens het schooljaar 2023-2024. Deze wedstrijden zullen worden georganiseerd in verschillende landen, waaronder Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Zweden, Duitsland, Finland, België, Polen, Zwitserland en Israël.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

corporate.comms@huawei.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr