17:58 uur 13-01-2023

World View, leider in stratosferische verkenning, gaat naar de beurs via SPAC-overeenkomst met Leo Holdings Corp. II

World View, een wereldleider op het gebied van stratosferische verkenning en vluchten, verkeert in goede staat om zijn leidende positie in de stratosferische teledetectie-industrie te versterken

  • World View en Leo Holdings Corp. II (NYSE: LHC) zijn een definitieve fusieovereenkomst aangegaan om een beursgenoteerd bedrijf te creëren dat zich richt op stratosferische verkenning en vluchten
  • De pro forma ondernemingswaarde van het gecombineerde bedrijf is ongeveer $ 350 miljoen
  • De transactie kan tot $ 121 miljoen aan bruto-opbrengst opleveren voor het gecombineerde bedrijf, ervan uitgaande dat er geen aflossingen plaatsvinden, en inclusief een overwogen transactiefinanciering die door beide partijen moet worden opgehaald met een beoogde opbrengst van $ 75 miljoen
  • World View en Leo werken ook samen met New Vista Capital, die zitting zal nemen in de Raad van Bestuur van het gecombineerde bedrijf en zijn diepgaande technische, operationele en industriële partnerexpertise zal bieden
  • Belangrijke actieve strategische overeenkomsten met Sierra Nevada Corporation, ScepterAir/ExxonMobil en Infleqtion zullen de toekomst van World View voortstuwen om teledetectiediensten die beschikbaar zijn vanuit de stratosfeer verder te ontwikkelen en een kritieke leemte op te vullen in het continuüm van beeldvorming en analyse van de ruimte

TUCSON, Ariz.–(BUSINESS WIRE)– World View, een wereldleider op het gebied van stratosferische verkenning en vluchten, en Leo Holdings Corp. II (‘Leo’) (NYSE: LHC), een beursgenoteerd special purpose acquisitiebedrijf, hebben vandaag aangekondigd dat ze een definitieve bedrijfscombinatieovereenkomst zijn aangegaan dat ertoe zal leiden dat World View een beursgenoteerd bedrijf wordt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jack Taylor PR

worldview@jacktaylorpr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr