09:22 uur 09-02-2022

Een nieuwe World View creëren, Dale Hipsh benoemd tot president van toerisme en exploratie

Voormalig senior vice president van hotels bij Hard Rock International en doorgewinterde hospitality executive speelt een belangrijke rol bij het ontwerpen van een onderscheidende gastervaring in het ruimtetoerisme

TUCSON, Arizona–(BUSINESS WIRE)– Vlak na de aankondiging van zijn intrede in de ruimtetoerisme-industrie, World Vieuw, de leider in stratosferische verkenning, heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Dale Hipsh als president van toerisme en exploratie. Na in de afgelopen 35 jaar een erfenis van uitmuntendheid in de gastvrijheidssector te hebben opgebouwd en op maat gemaakte gastervaringen over de hele wereld te hebben gecreëerd, neemt de voormalige senior vice president van hotels bij Hard Rock International de laatste grens, de rand van de ruimte. Zijn benoeming markeert een cruciale mijlpaal in de missie van World View om buitengewone ervaringen voor ruimtetoerisme op te bouwen die gasten in staat stellen de aarde te opnieuw te ontdekken.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220208005591/nl/

Creating a New World View, Dale Hipsh Appointed President of Tourism and Exploration (Photo credit: Dale Hipsh)

Creating a New World View, Dale Hipsh Appointed President of Tourism and Exploration (Photo credit: Dale Hipsh)

Tijdens zijn termijn bij Hard Rock International werd Hipsh gecrediteerd als een visionair in de sector die de snelle wereldwijde expansie van het merk gedurende meer dan een decennium leidde. Zijn innovatieve perspectief, strategisch denken en toewijding aan authenticiteit hebben geleid tot ongeëvenaarde horecabestemmingen in onder andere Ibiza, Spanje, Punta Cana, Dominicaanse Republiek, Goa, India, Amsterdam, Nederland en Dalian, China. Hij brengt dezelfde passie en vindingrijkheid naar World View. Hij leidt alle ruimtetoerisme- en gastvrijheidsactiviteiten en zal helpen bij het begeleiden van engineering- en ontwerpinspanningen, evenals bij de ontwikkeling van strategische partnerschappen om een ongeëvenaarde gastreis met World View te garanderen.

“Bij World View is ons ethos om nieuwe perspectieven voor een radicaal verbeterde toekomst te inspireren, creëren en verkennen. De expertise van Dale in hoogwaardige klantbetrokkenheid, uitgebreide achtergrond in gastvrijheid en unieke benadering van de gastervaring zijn de sleutel tot het creëren van een volledig transformerende reis voor onze gasten. Zijn leidende rol als president van toerisme en exploratie is cruciaal om ons te helpen onze missie te realiseren”, zei Ryan Hartman, president en CEO van World View.

Gedurende zijn hele carrière is Hipsh een trendsetter gebleven en droomde hij van avant-gardistische reisbestemmingen en ervaringen die werkelijkheid werden, waaronder Atlantis Paradise Island Resort, Grand Hyatt Wailea en Hard Rock-hotels over de hele wereld, waaronder het Hard Rock Hotel New York dat in april wordt geopend. Terwijl World View blijft pionieren in de snel evoluerende ruimtetoerisme- en observatie-sectoren op grote hoogte, dient Hipsh als een belangrijk lid van het uitvoerend leiderschapsteam en bij de ontwikkeling van een uitgebreide gastvrijheidsstrategie van de ruimtehavens van World View op de grond tot de capsulevoorzieningen aan boord en meer.

“Ik ben vereerd om bij World View aan de slag te gaan terwijl het aan deze transformatieve onderneming begint”, zei Hipsh. “Sommige van de mooiste momenten in mijn carrière zijn het verleggen van de grenzen van wat we voor mogelijk hielden in gastvrijheid. Nu vernieuwen we de manier waarop mensen onze planeet waarnemen. Ik kijk ernaar uit om met deze briljante geesten samen te werken en deel uit te maken van deze visie om een betere wereld op te bouwen voor toekomstige generaties.”

Voordat hij bij Hard Rock International kwam, bekleedde Hipsh leidinggevende functies bij Hyatt Hotels Corporation; The Ritz-Carlton Hotel Company, LLC en Sun International. Zijn traject begon echter veel eerder en hij leerde de fijne kneepjes van de sector bij de gastvrijheidsactiviteiten van zijn familie in Florida en Nevada. Nadat hij was afgestudeerd aan de Florida State University, werkte hij zich onvermoeibaar op van het huishouden naar de C-suite, waarbij hij een passie ontwikkelde voor het creëren van meeslepende ervaringen en het bieden van superieure service op elk niveau van de gastervaring.

Onder leiding van Hipsh begint het ruimtetoerismeprogramma van World View begin 2024 met zijn eerste commerciële vluchten met reizen die vertrekken vanaf een van ’s werelds wonderen, waaronder de Grand Canyon en het Great Barrier Reef. Vluchten brengen acht deelnemers en twee World View-bemanningsleden in een drukloze stratosferische ballon en een onder druk staande ruimtecapsule naar 100.000 voet hoogte, bijna 23 mijl boven de aarde, voor een transformerende ervaring die zes tot twaalf uur zal duren. Elke vlucht wordt uitgerust met eet- en drinkgelegenheden, luxe, ergonomische stoelen en enorme kijkvensters. De deelnemers worden volledig ondergedompeld in de schoonheid, kwetsbaarheid, geschiedenis en het belang van de gebieden rondom elke locatie en van de aarde zelf.

Ga voor meer informatie over World View naar www.worldview.space.

OVER WORLD VIEW

World View is het toonaangevende stratosferische verkenningsbedrijf met een missie om de wereldwijde gemeenschap te inspireren de aarde opnieuw te ontdekken. Via zowel zijn oude Stratollite-beeldvorming als zijn nieuw gelanceerde ruimtetoerisme en verkenningsactiviteiten, werkt World View aan het bereiken van zijn uiteindelijke doel: de planeet eren zodat toekomstige generaties zich gezegend zullen voelen om haar thuis te noemen. Ga meer informatie naar worldview.space.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Erin Yamauchi

Jack Taylor PR

808.292.1375

worldview@jacktaylorpr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr