20:13 uur 27-02-2023

Toonaangevende stratosferische verkenner World View benoemt Ian Thomas tot Chief Revenue Officer

De voormalige Boeing-directeur gaat een cruciale rol spelen in de schaalvergroting van World View’s wereldwijde remote sensing-activiteiten.

TUCSON, Ariz.–(BUSINESS WIRE)– World View, een wereldleider in stratosferische verkenning en luchtvaart, heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Ian Thomas tot Chief Revenue Officer (CRO). Thomas heeft meer dan 30 jaar ervaring met het opschalen van internationale bedrijven, onder meer 15 jaar bij The Boeing Company, waar hij verschillende leidinggevende functies bekleedde in de Verenigde Staten (VS) en Europa en vervolgens leiding gaf aan het bedrijf: eerst in het Verenigd Koninkrijk en vervolgens in India, Australië en China.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230227005224/nl/

Ian Thomas (Foto: Business Wire)

Ian Thomas (Foto: Business Wire)

 Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jack Taylor PR

worldview@jacktaylorpr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr