15:19 uur 05-01-2023

Huawei onthult Top 10 Site Power Trends

SHENZHEN, China–(BUSINESS WIRE)– Huawei heeft vandaag tijdens een evenement een whitepaper over de Top 10 Site Power Trends uitgebracht. Volgens Yao Quan, President van Huawei Site Power Facility Domain, was 2022 een moeilijk jaar voor carriers vanwege de wereldwijde energiecrisis en de stijgende olie- en elektriciteitsprijzen. Met het oog hierop deelt Huawei de top tien van energietrends voor sites om carriers te helpen bij het verminderen van hun energieverbruik en om CO2-neutraliteit te bereiken.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230104006010/nl/

Yao Quan, President of Huawei Site Power Facility Domain (Photo: Business Wire)

Yao Quan, President of Huawei Site Power Facility Domain (Photo: Business Wire)

Trend 1: Energiedigitalisatie

Gezien de wereldwijde consensus voor het bereiken van CO2-neutraliteit, streeft de ICT-sector naar vergroening (Green ICT) en helpt andere sectoren om hetzelfde te doen (ICT for Green).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

wangjing402@huawei-partners.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr