08:30 uur 04-01-2023

TRADE REPUBLIC BIEDT 2 PROCENT RENTE OP CONTANT GELD AAN VOOR ALLE NIEUWE EN BESTAANDE GEBRUIKERS

  • Alle klanten ontvangen 2 procent per jaar rente over hun geldsaldo
  • Hoogste jaarlijkse rente in de markt – onvoorwaardelijk
  • De rente wordt in de app berekend en maandelijks gestort
  • Het aanbod is geldig voor alle bestaande en nieuwe klanten in verschillende markten voor een kassaldo van maximaal 50,000 euro

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– Trade Republic, Europa’s grootste beleggingsplatform, geeft haar klanten nu 2 procent per jaar rente over hun geldsaldo. Hierdoor kunnen zij gemakkelijk profiteren van de verhoogde ECB-tarieven. Trade Republic biedt het hoogste effectief rentetarief voor zowel nieuwe als bestaande klanten. In tegenstelling tot veel andere banken is dit aanbod niet beperkt in de tijd en geldt het tot nader order. De rente wordt realtime berekend en maandelijks uitbetaald. Met de introductie van de rente bouwt Trade Republic verder aan haar missie om gebruikers te helpen vermogen op te bouwen voor op de lange termijn.

“Met 2 procent effectieve jaarlijkse rente per jaar geven we de voordelen van de nieuwe ECB rente direct door aan onze klanten. Elke Nederlander kan nu direct en gemakkelijk profiteren van rente”, zegt Christian Hecker, medeoprichter van Trade Republic. “Precies vier jaar geleden waren we een van de eerste aanbieders in Europa van commissievrij beleggen. Nu zetten we een volgende stap in onze missie om vermogensopbouw voor iedereen mogelijk te maken. Vandaag de dag is Trade Republic de meest aantrekkelijke plek om te sparen en te beleggen.”

Nu de rentes van de Europese Centrale Bank stijgen en een meerjarige trend van negatieve rentes wordt omgebogen, is rentesparen weer aantrekkelijk geworden. Trade Republic is de eerste broker die van de gelegenheid gebruik heeft gemaakt om rente te betalen over de niet-geïnvesteerde contanten van alle klanten. Met een effectieve jaarlijkse rente van 2 procent per jaar voor alle bestaande en nieuwe klanten onderscheidt Europa’s grootste beleggersplatform zich duidelijk van de concurrentie. In tegenstelling tot andere banken is de looptijd van het aanbod niet beperkt en zijn de rentetarieven tot nader order geldig. De rente-inkomsten worden realtime in de app berekend en maandelijks bijgeschreven. Het aanbod geldt voor kassaldi tot 50.000 euro. De klant wordt tot 100.000 euro beschermd door het depositogarantiestelsel

Een Trade Republic-account kan in slechts vijf minuten worden geopend in de app of via desktop. Klanten kunnen gratis periodiek beleggen in wereldwijde ETFs. Daarnaast biedt Trade Republic ook fractionele handel voor bijna alle aandelen. Hierdoor kunnen klanten elk budget beleggen, inclusief dure individuele aandelen zoals Booking.com of Warren Buffett’s Berkshire Hathaway. Trade Republic is actief in 17 Europese landen en staat onder toezicht van BaFin en Bundesbank.

VOOR AANVULLENDE INFORMATIE GA NAAR:

Website I FAQ I Facebook I Instagram I Twitter

OVER TRADE REPUBLIC:

Trade Republic is op een missie om miljoenen Europeanen veilige, gemakkelijke en commissievrije toegang tot de kapitaalmarkten geven. Met meer dan een miljoen klanten is Trade Republic voor veel Europeanen al dé app om hun vermogen te beheren. Het biedt beleggen in spaarplannen, fractioneel beleggen, ETF’s, cryptos en opties. Trade Republic is een technologiebedrijf onder toezicht van de Bundesbank en BaFin. Als Europa’s grootste beleggingsplatform heeft Trade Republic investeringen ontvangen van Accel, Peter Thiel’s Founders Fund, Ontario Teachers’, Sequoia en TCV. Het in Berlijn gevestigde bedrijf werd in 2015 opgericht door Christian Hecker, Thomas Pischke en Marco Cancellieri.

Contacts

AARZEL NIET OM DIRECT CONTACT MET ONS OP TE NEMEN:
Hugo Suidgeest

Country Manager Netherlands

press-nl@traderepublic.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr