08:00 uur 28-10-2022

TRADE REPUBLIC BREIDT PRODUCT AANBOD UIT

  • 800 nieuwe ETF’s van uitgevers zoals Vanguard, Invesco en VanEck
  • Lancering van nieuwe producten waarmee in megatrends kan worden geïnvesteerd
  • Periodiek beleggen kan nu vanaf één euro

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– Trade Republic breidt zijn productaanbod uit: met de toevoeging van 800 ETF’s biedt Trade Republic nu Europa’s grootste selectie ETFs voor periodiek beleggen. Verder lanceert Trade Republic beleggingsproducten waarmee klanten kunnen beleggen in sectoren als Duurzaamheid. Periodiek beleggen begint nu bij één euro en kunnen worden geïncasseerd via automatische incasso.

“Trade Republic is waar beleggers in heel Europa beginnen. Meer dan de helft van onze klanten belegt voor het eerst bij ons”, zegt Christian Hecker, mede-oprichter van Trade Republic. “Met de nieuwe ETF’s kan elke Europeaan gratis beginnen met vermogen opbouwen. Automatische incasso maakt automatisch beleggen nu nog gemakkelijker. Wij zetten deze nieuwe stap om vermogensopbouw weer verder te democratiseren.”

Trade Republic heeft ook nieuwe uitgevers zoals Vanguard, Invesco en VanEck aan haar portefeuille toegevoegd. Klanten kunnen nu in totaal in 2.100 ETF’s en aandelen periodiek beleggen, allemaal gratis, met één euro als minimumbedrag.

Trade Republic heeft ook nieuwe producten gelanceerd waarmee klanten kunnen investeren in megatrends als Kunstmatige Intelligentie of Duurzaamheid. “Met onze eerste eigen beleggingsproducten spelen we in op de wensen van klanten”, vult Christian Hecker aan. “Veel mensen willen investeren in dingen die ze begrijpen. Met Trending Topics stellen we klanten in staat te investeren in megatrends en op die manier vermogen op te bouwen.”

Alle functies worden in november geleidelijk uitgerold. Naast periodiek beleggen biedt het bedrijf ook volledige en fractionele aandelen en ETF’s. Trade Republic is beschikbaar voor 340 miljoen mensen in 17 Europese markten.

OVER TRADE REPUBLIC

Trade Republic is op een missie om miljoenen Europeanen veilige, gemakkelijke en commissievrije toegang tot de kapitaalmarkten geven. Met meer dan een miljoen klanten is Trade Republic voor veel Europeanen al dé app om hun vermogen te beheren. Het biedt beleggen in aandelen en ETFs- en biedt deze ook als fractionele en periodiek beleggingen aan. Trade Republic is een technologiebedrijf onder toezicht van de Bundesbank en BaFin. Als grootste beleggingsplatform van Europa heeft Trade Republic investeringen ontvangen van Accel, Creandum, Founders Fund, Ontario Teachers’, Project A, Sequoia, TCV en Thrive Capital. Het in Berlijn gevestigde bedrijf werd in 2015 opgericht door Christian Hecker, Thomas Pischke en Marco Cancellieri.

Contacts

Hugo Suidgeest

press-nl@traderepublic.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr