08:00 uur 18-10-2022

TRADE REPUBLIC BETREEDT ELF NIEUWE MARKTEN, EN BEREIKT NU 340 MILJOEN EUROPEANEN

  • Trade Republic betreedt België, Estland, Finland, Griekenland, Ierland, Letland, Litouwen, Luxemburg, Portugal, Slowakije en Slovenië
  • Het bedrijf bereikt nu 340 miljoen Europeanen in 17 landen, waaronder bestaande markten Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Nederland en Oostenrijk
  • Beleggen bij Trade Republic blijft eenvoudig, veilig en voordelig: een rekening kan in slechts enkele minuten worden geopend; er is geen commissie voor het uitvoeren van een order

BERLIJN–(BUSINESS WIRE)– Trade Republic, Europa’s grootste beleggingsplatform, zet zijn Europese expansie voort. Vanaf vandaag kunnen mensen in elf nieuwe markten Trade Republic gebruiken om vermogen op te bouwen door hun geld te investeren. Met haar lancering in België, Estland, Finland, Griekenland, Ierland, Letland, Litouwen, Luxemburg, Portugal, Slowakije en Slovenië, is Trade Republic nu aanwezig in bijna de hele eurozone.

“Inflatie in de eurozone is sterk gestegen – dit zou een wake-up call moeten zijn voor alle Europeanen”, zegt Christian Hecker, mede-oprichter van Trade Republic. “Alle Europeanen moeten toegang hebben tot kapitaalmarkten om langetermijninvesteringen mogelijk te maken, deel te nemen aan economische groei, en vermogen op te bouwen voor hun pensioen.”

Met een eenvoudige en intuïtief aanbod democratiseert Trade Republic nu investeringen in bijna de hele eurozone. De kern van Trade Republic’s product is gratis periodiek beleggen in ETF’s en aandelen. Het Trade Republic-account kan binnen enkele minuten zowel in de app als op de desktop worden geopend. Er zijn geen transactiekosten voor het uitvoeren van een order, klanten betalen slechts één euro vast bedrag per transactie om externe kosten te dekken. Mensen kunnen beleggen in afzonderlijke aandelen, ETF’s, cryptovaluta of derivaten. Begin oktober voegde Trade Republic ook fractioneel beleggen toe aan zijn platform. Gebruikers kunnen nu voor elk eurobedrag in aandelen en ETFs beleggen.

VOOR AANVULLENDE INFORMATIE GA NAAR

Website I FAQ I Facebook I Instagram I Twitter

OVER TRADE REPUBLIC

Trade Republic is on a mission to set millions of Europeans up for wealth creation with secure, easy and commission-free access to capital markets. It offers investing in equities, ETFs and stock savings plans as well as crypto. Trade Republic is a technology company supervised by Bundesbank and BaFin.

Contacts

Hugo Suidgeest

press-nl@traderepublic.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr