01:57 uur 19-10-2022

Mary Kay Inc. zet zich nog meer in voor natuurbehoud, sluit zich aan bij Ocean Stewardship Coalition van de VN

DALLAS–(BUSINESS WIRE)– Mary Kay Inc., een wereldwijde pleitbezorger voor duurzaam ondernemen en beheer, is onlangs toegetreden tot de Ocean Stewardship Coalition van het UN Global Compact – een inspanning om de particuliere sector samen te brengen met VN-agentschappen, de academische wereld, regeringen en niet-gouvernementele organisaties om biodiversiteit en klimaatverandering aan te pakken door zich te richten op de bescherming van de oceanen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20221018005130/nl/

Deborah Gibbins, Mary Kay’s Chief Operating Officer (Credit: Mary Kay Inc.)

Deborah Gibbins, Mary Kay’s Chief Operating Officer (Credit: Mary Kay Inc.)

Als huidige ondertekenaar van de UN Sustainable Ocean Principles vergroot de Ocean Stewardship Coalition de inzet van Mary Kay voor het veiligstellen van een gezonde en leefbare oceaan. De Ocean Stewardship Coalition wil de betrokkenheid van de particuliere sector stimuleren om het bewustzijn over de oceanen te vergroten en klimaatvriendelijke innovatie te ontwikkelen. Zij roept ook belanghebbenden, waaronder bedrijfsleiders, op om klimaatbewust beleid toe te passen om milieu- en klimaatonrechtvaardigheden aan te pakken en een mensgerichte aanpak voor beleidsoplossingen te hanteren.

In overeenstemming met de Sustainable Ocean Principles en de Ocean Stewardship Coalition heeft Mary Kay dit jaar verschillende projecten gesteund in samenwerking met The Nature Conservancy om de gezondheid van de oceanen te verbeteren door de bescherming en het herstel van kritieke habitats zoals koraalriffen, oesterriffen en kustwetlands, en om het leiderschap van vrouwen op het gebied van natuurbehoud te bevorderen:

  • Herstel van de schelpenriffen van Azië/Pacific in Australië, Hongkong, China en de Koraaldriehoek;
  • Waarborgen dat de inspanningen voor koraalbescherming en -herstel in de landen van de Koraaldriehoek – Indonesië, Papoea-Nieuw-Guinea en de Salomonseilanden -ondersteund worden door behoudsinspanningen en -initiatieven die een positief effect hebben op de hele regio;
  • Ondersteuning van vrouwelijke milieuleiders in de Pacific, in Papoea-Nieuw-Guinea en de Salomonseilanden;
  • Kustbehoud en -herstel in de Golfkust en beoordeling van de haalbaarheid van blauwe koolstofmarkten ter ondersteuning van wetlandbeheer op lange termijn; en
  • Verbetering van de visserij in Mexico om gemeenschappen en vrouwen in de visserijsector zelfredzamer te maken.

“Op de natuur gebaseerde oplossingen die geleid worden door vrouwen zorgen voor een revolutie in de manier waarop we onze oceanen beschermen voor toekomstige generaties,” aldus Deborah Gibbins, Chief Operating Officer bij Mary Kay. “Door toe te treden tot de Ocean Stewardship Coalition hoopt Mary Kay deze projecten te ondersteunen en meer vrouwen te inspireren om actie te ondernemen in hun lokale gemeenschappen.”

Als onderdeel van Mary Kay’s voortdurende inspanningen om het wereldwijde oceaanbewustzijn te vergroten, neemt Mary Kay ook deel aan belangrijke oceaanfora zoals de World Ocean Tech & Innovation Summit van Economist Impact, georganiseerd door Canada’s Ocean Supercluster in samenwerking met de provincie Nova Scotia en het Halifax Partnership. Aldaar kwamen innovators, bedrijfsleiders, thought leaders en investeerders bijeen om te leren over en in contact te komen met de nieuwste innovators en technologieën van de ‘blauwe economie,’ en oplossingen te identificeren die de routekaart vormen naar een duurzame, bloeiende oceaaneconomie.

Om meer te lezen over Mary Kay’s inzet voor duurzaamheid, kunt u terecht op marykayglobal.com/sustainability en Mary Kay’s wereldwijde duurzaamheidsstrategie: Enriching Lives Today for a Sustainable Tomorrow downloaden.

Over Mary Kay Inc.

Als een van de oorspronkelijke baanbrekende bedrijven op vlak van gendergelijkheid richtte Mary Kay Ash in 1963 haar gedroomde cosmeticabedrijf op met één doel: het leven van vrouwen verrijken. Die droom is uitgegroeid tot een miljardenbedrijf met miljoenen onafhankelijke verkoopmedewerkers in bijna 40 landen. Als een bedrijf dat ondernemerschap ontwikkelt, zet Mary Kay zich in om vrouwen op hun weg te helpen door middel van onderwijs, mentorschap, belangenbehartiging, netwerken en innovatie. Mary Kay investeert in de wetenschap achter schoonheid en produceert geavanceerde huidverzorging, kleurencosmetica, voedingssupplementen en geuren. Mary Kay gelooft in het verrijken van levens vandaag voor een duurzame toekomst, door samen te werken met organisaties van over de hele wereld die zich richten op het bevorderen van zakelijke uitmuntendheid, het ondersteunen van kankeronderzoek, het bevorderen van gendergelijkheid, het beschermen van overlevenden van huiselijk geweld, het verfraaien van onze gemeenschappen en het aanmoedigen van kinderen om hun dromen te volgen. Lees meer op marykayglobal.com, vind ons op Facebook, Instagram, en LinkedIn, of volg ons op Twitter.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mary Kay Inc.
Corporate Communications

marykay.com/newsroom
972.687.5332 or media@mkcorp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr