12:40 uur 25-08-2022

Mary Kay Inc. spreekt over behoud, duurzaamheid en bedrijfsverantwoordelijkheid tijdens het TNC Oceans-panel

DALLAS, VS–(BUSINESS WIRE)– Mary Kay Inc., een wereldwijde belangenbehartiger voor duurzaam ondernemen en rentmeesterschap, staat al lang in de frontlinie van de strijd om onze oceanen te beschermen. Onlangs namen vertegenwoordigers van het merk deel aan Making Waves: Women Leaders in Ocean Conservation (Golven maken: Vrouwelijke leiders in oceaanbehoud), een virtueel panel dat wordt gehost door The Nature Conservancy, de wereldwijde non-profitorganisatie op milieugebied die als doel heeft om een wereld te creëren waarin mens en natuur kunnen floreren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220824005170/nl/

With the support of partners such as Mary Kay Inc., The Nature Conservancy has established strong country programs while also growing trusted partnerships with local communities, businesses, and governments. (Photo Credit: Tim Calver)

With the support of partners such as Mary Kay Inc., The Nature Conservancy has established strong country programs while also growing trusted partnerships with local communities, businesses, and governments. (Photo Credit: Tim Calver)

Tijdens het evenement bespraken panelleden hoe vrouwelijke leiders van over de hele wereld het voortouw nemen bij het herstel van de gezondheid van onze oceanen, maar er moet meer worden gedaan. Andere belangrijke thema’s waren de empowerment, educatie en motivatie van de volgende generatie, samen met het belang van lokaal leiderschap.

Andere panelleden die zich bij Mary Kay voegden, waren:

  • Dr. Lizzie Mcleod, leider Wereldwijde riffen, The Nature Conservancy
  • Dr. Sherry Constantine, directeur van het Oost-Caribisch programma, The Nature Conservancy
  • Robyn James, adviseur gender en gelijkheid in Azië-Pacific, The Nature Conservancy
  • Selina N. Leem, klimaatstrijder en dichter van de Marshalleilanden
  • Jennifer Morris, CEO, The Nature Conservancy

“Het wereldwijd verheffen en ondersteunen van oceaan- en klimaatkampioenen is een essentiële manier om de dubbele crisis op het gebied van biodiversiteit en klimaat aan te pakken”, aldus Dr. Lizzie Mcleod, leider Wereldwijde riffen van The Nature Conservancy. “Bovendien zorgt het vergroten van het vermogen van vrouwen om deel te nemen en leiding te geven aan oceaanbehoud en klimaatactie ervoor dat projecten beter inspelen op de behoeften van gemeenschappen, duurzamer en rechtvaardiger zijn en een win-winsituatie creëren voor mens en natuur.”

Mary Kay begrijpt dat elke bedreiging voor de gezondheid van onze oceanen een existentiële bedreiging voor ons allemaal is en we zijn vastbesloten om samen met andere leiders in deze ruimte een verschil te maken.

Ga voor meer informatie over de inzet van Mary Kay voor duurzaamheid naar marykayglobal.com/sustainability en download de wereldwijde duurzaamheidsstrategie: Enriching Lives Today for a Sustainable Tomorrow.

Over The Nature Conservancy (TNC)

The Nature Conservancy is een wereldwijde natuurbeschermingsorganisatie die zich inzet voor het behoud van het land en de wateren waar al het leven van afhankelijk is. Geleid door de wetenschap, creëren we ter plaatse innovatieve oplossingen voor de grootste uitdagingen van onze wereld, zodat de natuur en mensen er samen van profiteren. We pakken klimaatverandering aan, beschermen land, wateren en oceanen op een ongekende schaal, zorgen voor duurzaam voedsel en water en helpen om steden duurzamer te maken. We werken in 79 landen en regio’s en gebruiken een samenwerkingsbenadering waarbij lokale gemeenschappen, overheden, de particuliere sector en andere partners worden betrokken. Ga voor meer informatie naar www.nature.org of volg @nature_press op Twitter.

Over Mary Kay Inc.

Mary Kay Ash, een van de eersten die door het glazen plafond braken, richtte in 1963 haar droomschoonheidsbedrijf op met één doel: het leven van vrouwen verrijken. Die droom is uitgegroeid tot een miljardenbedrijf met miljoenen onafhankelijke verkoopmedewerkers in bijna 40 landen. Als onderneming voor de ontwikkeling van ondernemerschap zet Mary Kay zich in om vrouwen sterker te maken op hun traject via onderwijs, mentorschap, belangenbehartiging, netwerken en innovatie. Mary Kay is toegewijd aan het investeren in de wetenschap achter schoonheid en het produceren van hoogwaardige huidverzorging, kleurcosmetica, voedingssupplementen en parfums. Mary Kay gelooft in het verrijken van het leven van vandaag voor een duurzame toekomst, door samen te werken met organisaties van over de hele wereld die zich richten op het promoten van uitmuntende bedrijfsvoering, het ondersteunen van kankeronderzoek, het bevorderen van gendergelijkheid, het beschermen van overlevenden van huiselijk geweld, het verfraaien van onze gemeenschappen en het aanmoedigen van kinderen om hun dromen te volgen. Ga voor meer informatie naar marykayglobal.com, zoek ons op Facebook, Instagram, en LinkedIn of volg ons op Twitter.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mary Kay Inc.
Corporate Communications

marykay.com/newsroom
972.687.5332 of media@mkcorp.com

The Nature Conservancy
Misty Edgecomb

Communications Director

medgecomb@tnc.org of 484-343-3223

Check out our twitter: @NewsNovumpr