06:41 uur 02-08-2022

Watts Water Technologies, Inc. maakt kwartaaldividend bekend

NORTH ANDOVER, Mass.-(BUSINESS WIRE)- Watts Water Technologies, Inc. (NYSE: WTS) heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf een kwartaaldividend van dertig cent ($0,30) per aandeel zal betalen op elk uitstaand aandeel van de klasse A Common Stock en klasse B Common Stock van het bedrijf. Dit dividend zal op 15 september 2022 worden betaald aan aandeelhouders die bij het sluiten van de handel op 1 september 2022 als zodanig staan geregistreerd.

Watts Water Technologies, Inc. is, via haar familie van bedrijven, een wereldwijde fabrikant met hoofdkantoor in de VS, die een van de breedste productlijnen voor sanitair, verwarming en waterkwaliteit ter wereld aanbiedt. De bedrijven en merken van Watts bieden innovatieve oplossingen op het gebied van sanitair, verwarming en waterkwaliteit voor commerciële, residentiële en industriële toepassingen. Ga voor meer informatie naar www.watts.com.

Watts Water Technologies, Inc. Declares Quarterly Dividend

NORTH ANDOVER, Mass.–(BUSINESS WIRE)– Watts Water Technologies, Inc. (NYSE: WTS) today declared that the Corporation will pay a quarterly dividend of thirty cents ($0.30) per share on each outstanding share of the Company’s Class A Common Stock and Class B Common Stock, said dividend to be paid on September 15, 2022 to stockholders of record at the close of business on September 1, 2022.

Watts Water Technologies, Inc., through its family of companies, is a global manufacturer headquartered in the USA that provides one of the broadest plumbing, heating, and water quality product lines in the world. Watts companies and brands offer innovative plumbing, heating, and water quality solutions for commercial, residential, and industrial applications. For more information, visit www.watts.com.

Contacts

Watts Water Technologies, Inc.

Diane McClintock

Senior Vice President, FP&A and Investor Relations

Email: investorrelations@wattswater.com
Phone: 978-689-6153

Check out our twitter: @NewsNovumpr