06:07 uur 07-02-2023

Watts Water Technologies, Inc. kondigt driemaandelijks dividend aan

NORTH ANDOVER, Mass.–(BUSINESS WIRE)– Watts Water Technologies, Inc. (NYSE: WTS) heeft vandaag aangekondigd dat de onderneming een driemaandelijks dividend van dertig cent ($ 0,30) per aandeel zal uitkeren op elk uitstaand aandeel van gewone aandelen van klasse A en gewone aandelen van klasse B van het bedrijf. Het dividend wordt betaald op 15 maart 2023 aan aandeelhouders die geregistreerd zijn aan het einde van de handel op 1 maart 2023.

Watts Water Technologies, Inc. is via zijn familie van bedrijven een wereldwijde fabrikant met hoofdkantoor in de VS die een van de breedste sanitair-, verwarmings- en waterkwaliteitsproductlijnen ter wereld levert.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Watts Water Technologies, Inc.

Diane McClintock

Senior Vice President, FP&A and Investor Relations

Tel.: 978-689-6153

Check out our twitter: @NewsNovumpr