09:58 uur 08-02-2022

Watts Water Technologies, Inc. maakt kwartaaldividend bekend

NORTH ANDOVER, Mass.–(BUSINESS WIRE)– Watts Water Technologies, Inc. (NYSE: WTS) heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf een kwartaaldividend van zesentwintig cent ($0,26) per aandeel zal betalen op elk uitstaand aandeel van de klasse A gewone aandelen en klasse B gewone aandelen van het bedrijf. Dit dividend zal op 15 maart 2022 worden betaald aan aandeelhouders die bij het sluiten van de handel op 1 maart 2022 als houders van gewone aandelen staan ingeschreven.

Watts Water Technologies, Inc. is via zijn familie van bedrijven een wereldwijde fabrikant met hoofdkantoor in de VS die een van de breedste productlijnen voor sanitair, verwarming en waterkwaliteit ter wereld levert. Watts-bedrijven en -merken bieden innovatieve oplossingen voor sanitair, verwarming en waterkwaliteit voor commerciële, residentiële en industriële toepassingen. Ga voor meer informatie naar www.wattswater.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Watts Water Technologies, Inc.

Timothy M. MacPhee

Treasurer & Vice President

Investor Relations

Phone: 978-689-6201

Fax: 978-794-0353

Check out our twitter: @NewsNovumpr