16:28 uur 02-11-2021

Watts Water Technologies, Inc. maakt kwartaaldividend bekend

NORTH ANDOVER, Mass.–(BUSINESS WIRE)– Watts Water Technologies, Inc. (NYSE: WTS) heeft vandaag verklaard dat de Corporation een driemaandelijks dividend van zesentwintig cent ($ 0,26) per aandeel zal uitkeren op elk uitstaand aandeel van de Klasse van de Onderneming A Common Stock en Class B Common Stock, waarvan gezegd wordt dat het dividend op 15 december 2021 moet worden uitgekeerd aan de geregistreerde aandeelhouders bij het sluiten van de handel op 1 december 2021.

Watts Water Technologies, Inc. is via zijn familie van bedrijven een wereldwijde fabrikant met hoofdkantoor in de VS die een van de breedste productlijnen voor sanitair, verwarming en waterkwaliteit ter wereld levert. Watts-bedrijven en -merken bieden innovatieve oplossingen voor sanitair, verwarming en waterkwaliteit voor commerciële, residentiële en industriële toepassingen. Ga voor meer informatie naar www.wattswater.com.

Watts Water Technologies, Inc. Declares Quarterly Dividend

NORTH ANDOVER, Mass.–(BUSINESS WIRE)– Watts Water Technologies, Inc. (NYSE: WTS) today declared that the Corporation will pay a quarterly dividend of twenty-six cents ($0.26) per share on each outstanding share of the Company’s Class A Common Stock and Class B Common Stock, said dividend to be paid on December 15, 2021 to stockholders of record at the close of business on December 1, 2021.

Watts Water Technologies, Inc., through its family of companies, is a global manufacturer headquartered in the USA that provides one of the broadest plumbing, heating, and water quality product lines in the world. Watts companies and brands offer innovative plumbing, heating, and water quality solutions for commercial, residential, and industrial applications. For more information, visit www.wattswater.com.

Contacts

Watts Water Technologies, Inc.

Timothy M. MacPhee

Treasurer & Vice President

Investor Relations

Phone: 978-689-6201

Fax: 978-794-0353

Check out our twitter: @NewsNovumpr