07:55 uur 08-02-2022

Watts Water Technologies, Inc. maakt kwartaaldividend bekend

NORTH ANDOVER, Mass.-(BUSINESS WIRE)- Watts Water Technologies, Inc. (NYSE: WTS) heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf een kwartaaldividend van zesentwintig cent ($0,26) per aandeel zal betalen op elk uitstaand aandeel van de klasse A gewone aandelen en klasse B gewone aandelen van het bedrijf. Dit dividend zal op 15 maart 2022 worden betaald aan aandeelhouders die bij het sluiten van de handel op 1 maart 2022 als houders van gewone aandelen staan ingeschreven.

Watts Water Technologies, Inc. is via zijn familie van bedrijven een wereldwijde fabrikant met hoofdkantoor in de VS die een van de breedste productlijnen voor sanitair, verwarming en waterkwaliteit ter wereld levert. Watts-bedrijven en -merken bieden innovatieve oplossingen voor sanitair, verwarming en waterkwaliteit voor commerciële, residentiële en industriële toepassingen. Ga voor meer informatie naar www.wattswater.com.

Watts Water Technologies, Inc. Declares Quarterly Dividend

NORTH ANDOVER, Mass.–(BUSINESS WIRE)– Watts Water Technologies, Inc. (NYSE: WTS) today declared that the Corporation will pay a quarterly dividend of twenty-six cents ($0.26) per share on each outstanding share of the Company’s Class A Common Stock and Class B Common Stock, said dividend to be paid on March 15, 2022 to stockholders of record at the close of business on March 1, 2022.

Watts Water Technologies, Inc., through its family of companies, is a global manufacturer headquartered in the USA that provides one of the broadest plumbing, heating, and water quality product lines in the world. Watts companies and brands offer innovative plumbing, heating, and water quality solutions for commercial, residential, and industrial applications. For more information, visit www.wattswater.com.

Contacts

Watts Water Technologies, Inc.

Timothy M. MacPhee

Treasurer & Vice President

Investor Relations

Phone: 978-689-6201

Fax: 978-794-0353

Check out our twitter: @NewsNovumpr