16:04 uur 13-06-2022

Piper Sandler voltooit de overname van Stamford Partners LLP en vormt het Europese consumententeam

De overname voegt sterke fusie- en overnamemogelijkheden voor de Europese levensmiddelen- en drankensector toe aan de consumentenadviesactiviteiten van Piper Sandler

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Piper Sandler Companies (NYSE: PIPR), een toonaangevende investeringsbank, heeft vandaag aangekondigd dat het de overname van Stamford Partners LLP heeft afgerond. Het in Londen gevestigde team biedt de allerbeste adviesdienst voor fusies en overnames afgestemd op de unieke behoeften van klanten in de Europese consumentenindustrie, geleid door de drie partners van het bedrijf, Damian Thornton, Simon Milne en Alastair Mathieson. Dit voegt nog een andere toonaangevende adviespraktijk toe aan het platform van Piper Sandler en verbreedt de capaciteiten van de Europese investeringsbank van Piper Sandler.

“We zijn verheugd om samen te werken met een bedrijf dat onze visie, cultuur en toewijding aan klanten tijdens hun traject deelt. Dit partnerschap is in lijn met ons doel om onze investeringsbankpraktijk in Europa te laten groeien met teams die onze filosofie delen en toonaangevende adviesdiensten en diepgaande sectorexpertise bieden”, zei Peter Hall, algemeen directeur en hoofd van Europees investeringsbankieren bij Piper Sandler.

Piper Sandler heeft een toonaangevende consumentenfranchise met meer dan 50 toegewijde professionals op het gebied van investeringsbankieren. Het team is gespecialiseerd in het aanbod van meerdere belangrijke verticale producten in het consumentenlandschap, waaronder landbouw, schoonheid en persoonlijke verzorging, gediversifieerde consumentenproducten, voeding en drank, gezondheids- en wellnessdiensten, restaurants en winkels en ontwrichtende handel.

Over Piper Sandler

Als toonaangevende investeringsbank zorgen we voor groei en succes voor onze klanten via diepgaande sectorexpertise, openhartig advies en een gedifferentieerde, zeer productieve cultuur. We overstijgen transacties om mogelijkheden te definiëren, waardoor klanten hun kortetermijndoelen kunnen bereiken en tegelijkertijd hun langetermijnvisie kunnen realiseren. De firma is in 1895 opgericht en heeft zijn hoofdkantoor in Minneapolis, met kantoren in de Verenigde Staten en in Londen, Aberdeen en Hong Kong. Ga voor meer informatie naar PiperSandler.com.

Piper Sandler Companies (NYSE: PIPR) is een toonaangevende investeringsbank die erop is gericht klanten te helpen bij Realize the Power of Partnership® (het realiseren van de kracht van partnerschap). Effectenmakelaardij en investeringsbankierdiensten worden in de VS aangeboden via Piper Sandler & Co., lid SIPC en NYSE; in het VK via Piper Sandler Ltd., geautoriseerd en gereguleerd door de Britse Financial Conduct Authority; en in Hong Kong via Piper Sandler Hong Kong Ltd., geautoriseerd en gereguleerd door de Securities and Futures Commission. Alternatief vermogensbeheer en adviesdiensten over vaste inkomsten worden aangeboden via afzonderlijk geregistreerde adviespartners.

Volg Piper Sandler: LinkedIn | Facebook | Twitter

©2022. Sinds 1895. Piper Sandler Companies. 800 Nicollet Mall, Minneapolis, Minnesota 55402-7036

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pamela Steensland

Tel.: 612 303-8185

pamela.steensland@psc.com

Tim Carter

Chief Financial Officer

Tel.: 612 303-5607

timothy.carter@psc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr