00:38 uur 12-04-2022

Personalis en Merck KGaA, Darmstadt, Duitsland presenteren de gegevens van de Comprehensive Tumor Subtyping Collaboration op de AACR Annual Meeting 2022

Haalbaarheidsstudie van profilering gebruikt een gecombineerde transcriptoom- en exoombenadering om eerdere moleculaire subtyperingsmethode in colorectale kanker te bevestigen en te verbeteren

MENLO PARK, Californië–(BUSINESS WIRE)– Personalis, Inc. (Nasdaq: PSNL), een leider in geavanceerde genomica voor precisie-oncologie, kondigde aan co-auteur te zijn van een studie met Merck KGaA, Darmstadt, Duitsland, een toonaangevend wetenschaps- en technologiebedrijf, die zal worden voorgesteld tijdens de American Association for Cancer Research Annual Meeting 2022 van 8-13 april 2022.

“In samenwerking met Merck KGaA, Darmstadt, Duitsland, en gebruikmakend van de combinatie van transcriptoom- en exoom-gebaseerde gegevens die worden gegenereerd door het ImmunoID NeXT Platform®, waren we in staat om veelbelovende, integratieve benaderingen te onderzoeken ter aanvulling van de eerder gedemonstreerde classificatiemethode voor colorectale kanker. We zijn benieuwd hoe deze samenwerking zich verder zal ontvouwen,” aldus Richard Chen, MD, chief medical officer en SVP of R&D bij Personalis.

Details van de sessie zijn als volgt:

Titel: Uitgebreide next generation sequencing profilering in combinatie met transcriptoom-gebaseerde moleculaire tumorsubtypering en geharmoniseerde TMB-berekening met gepaarde specimens van laat-stadium CRC patiënten (Poster 5743)

Sessiecategorie: Moleculaire/cellulaire biologie en genetica

Sessietitel: Genomica

Samenvatting: Deze studie bevestigt de bestaande op RNA-seq gebaseerde moleculaire subtyperingsmethoden in een laat stadium van CRC. Er worden nieuwe integratieve methoden geïntroduceerd die de op RNA-sequencing gebaseerde subtypering uitbreiden met op DNA-sequencing gebaseerde mutatieprofielen, waardoor potentiële geïntegreerde methoden voor subtype-identificatie aan het licht komen. Deze benadering kan verder worden onderzocht in grotere cohorten, en door subtypes te associëren met andere kenmerken zoals lateraliteit van tumoren.

Over Personalis

Personalis, Inc. is een leider in geavanceerde kankergenomica om de volgende generatie nauwkeurige kankertherapieën en diagnostiek mogelijk te maken. Het Personalis NeXT Platform® van Personalis is ontwikkeld voor aanpassing aan de complexe en zich ontwikkelende inzichten in kanker en voorziet haar biofarmaceutische klanten en clinici van informatie over alle ongeveer 20.000 menselijke genen en het immuunsysteem, op basis van een enkel monster. Om kanker-sequencing mogelijk te maken, is het Clinical Laboratory van Personalis gebouwd met een focus op klinische nauwkeurigheid, kwaliteit, big data, schaal en efficiëntie. Het laboratorium is GxP-uitgelijnd, evenals Clinical Laboratory Improvement Amendments van 1988-gecertificeerd en College of American Pathologists-geaccrediteerd. Bezoek voor meer informatie de website van Personalis en volg Personalis op LinkedIn en Twitter.

Over Merck KGaA, Darmstadt, Duitsland

Merck KGaA, Darmstadt, Duitsland, een vooraanstaand wetenschaps- en technologiebedrijf, dat werkt voor de gezondheidszorg, biowetenschap en elektronica. Circa 60.000 werknemers werken eraan om elke dag een positief verschil te maken voor het leven van miljoenen mensen door het ontwikkelen van plezierigere en duurzamere manieren om te leven. Van geavanceerde genoombewerkingstechnologieën en het ontdekken van unieke manieren om de meest uitdagende ziekten te behandelen tot en met het intelligent maken van apparaten – het bedrijf houdt zich overal mee bezig. In 2021 genereerde Merck KGaA, Darmstadt, Duitsland, een omzet van € 19,7 miljard in 66 landen.

Wetenschappelijk onderzoek en verantwoord ondernemerschap zijn zeer belangrijk voor de technologische en wetenschappelijke vooruitgang van Merck KGaA, Darmstadt, Duitsland. Zo is Merck KGaA, Darmstadt, Duitsland, sinds haar oprichting in 1668 gegroeid. De familie die het bedrijf heeft opgericht blijft de grootste aandeelhouder van het beursgenoteerde bedrijf. Merck KGaA, Darmstadt, Duitsland, bezit de wereldwijde rechten op de naam en het merk Merck. De enige uitzonderingen zijn de Verenigde Staten en Canada, waar de bedrijfssectoren van Merck KGaA, Darmstadt, Duitsland, activiteiten uitvoeren als EMD Serono in de gezondheidszorg, MilliporeSigma in de biowetenschappen en EMD Electronics.

Toekomstgerichte uitspraken

Alle verklaringen in dit persbericht die niet historisch zijn, zijn ‘toekomstgerichte verklaringen’ in de zin van de Amerikaanse effectenwetgeving, inclusief verklaringen met betrekking tot kenmerken of voordelen van het NeXT-platform®, verwachte voordelen van de samenwerking van het bedrijf met Merck KGaA, Darmstadt, Duitsland, de zakelijke kansen, het leiderschap, de plannen of verwachtingen van Personalis of andere toekomstige gebeurtenissen. Dergelijke toekomstgerichte verklaringen brengen risico’s en onzekerheden met zich mee die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten wezenlijk verschillen van de verwachte resultaten of verwachtingen die door dergelijke verklaringen worden uitgedrukt of geïmpliceerd. Factoren die de werkelijke resultaten wezenlijk kunnen beïnvloeden, zijn te vinden in de deponeringen van Personalis bij de U.S. Securities and Exchange Commission, inclusief de meest recente rapporten van Personalis op de formulieren 8-K, 10-K en 10-Q, de registratieverklaring van het bedrijf op Form S-3, ingediend op 30 december 2020, en het prospectussupplement van het bedrijf, ingediend op 3 januari 2022, en omvatten de rapporten die worden vermeld onder de titel ‘Risicofactoren’. Personalis wijst elke verplichting om dergelijke toekomstgerichte verklaringen bij te werken af.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon investeerderrelaties bij Personalis:
Caroline Corner

investors@personalis.com
www.westwicke.com
415-202-5678

Contactpersoon media voor Personalis:
Jennifer Temple

pr@personalis.com
www.personalis.com
650-752-1300

Check out our twitter: @NewsNovumpr