03:30 uur 19-02-2020

Personalis, Inc. zal tijdens de conferentie Biomarkers Series UK 2020 aanwezig zijn

MENLO PARK, Californië–(BUSINESS WIRE)– Personalis, Inc. (Nasdaq: PSNL), een leider in geavanceerde genomica voor kanker, heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf van 19-20 februari een presentatie zal geven tijdens de conferentie Biomarkers Series UK 2020 in Manchester, VK.

De presentatie, getiteld “Maximaliseren van immunotherapie biomarker discovery met een geavanceerd tumor immunogenomica-platform”, beschrijft het universele kanker immunogenomica-platform van Personalis, ImmunoID NeXT™. Erin Newburn, MS, PhD, zal namens Personalis de presentatie geven. Dr. Newburn zal een overzicht geven van de manier waarop het platform gebruikt kan worden om kritische immunotherapie-gerelateerde weerstandsmechanismen en nieuw samengestelde biomarkers van reactie te onderzoeken daarbij gebruikmakend van analytics waaronder de typering van humaan leukocytenantigenen (HLA, “Human Leukocyte Antigen”) en HLA verlies van heterozygositeit (LOH, loss of heterozygosity), het voorspellen van potentiële neo-antigenen en belasting, karakterisering van het immuunrepertoire, oncovirale detectie, deconvolutie van immuuncellen, evenals de evaluatie van tumormutatielast (TMB, tumor mutational burden) en microsatelliet instabiliteit-status (MSI, microsatellite instability).

ImmunoID NeXT™ is het eerste platform dat uitvoerige analyse mogelijk maakt van zowel een tumor als zijn immuunmicro-omgeving met een enkel monster. Het platform kan worden gebruikt om de belangrijkste tumor- en immuungerelateerde gebieden van kankerbiologie te onderzoeken, meerdere oncologie-biomarkertests in één te consolideren en de biologische informatie die kan worden verkregen uit een enkel tumorspecimen te optimaliseren.

Personalis zal ook tijdens de conferentie vertegenwoordigd zijn (stand #38). Vertegenwoordigers zullen aanwezig zijn om vragen te beantwoorden over wat het bedrijf heeft bereikt op het gebied van kankerimmunogenomica.

Over Personalis, Inc.

Personalis, Inc. is een groeiend bedrijf in kankergenomica dat de ontwikkeling van behandelingen van de volgende generatie transformeert door het verschaffen van uitgebreide moleculaire gegevens over de kanker en immuunrespons van elke patiënt. Het NeXT™ Platform van het bedrijf is ontworpen om zich aan de complexe en zich voortdurend ontwikkelende inzichten in kanker aan te passen en om haar farmaceutische klanten te voorzien van informatie over alle ongeveer 20.000 menselijke genen en het immuunsysteem op basis van een enkel weefselmonster. Personalis levert ook genomische informatie aan het VA Million Veterans-programma als onderdeel van hun doelstelling om meer dan een miljoen genomen van veteranen te sequencen. Het klinische laboratorium van Personalis is GxP conform en heeft een CLIA’88-certificaat en CAP-accreditatie. Bezoek voor meer informatie www.personalis.com en volg Personalis op Twitter (@PersonalisInc).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon investeerdersrelaties voor Personalis:
Caroline Corner

investors@personalis.com
www.westwicke.com
415-202-5678

Contactpersoon media voor Personalis:
Jennifer Havlek

pr@personalis.com
www.personalis.com
650-752-1300

Check out our twitter: @NewsNovumpr