15:00 uur 09-03-2022

PRO Unlimited benoemt Chief Marketing Officer voor zijn leiderschapsteam

Ervaren marketing executive benoemd om de positie van de organisatie in de sector van contingent personeelsbeheer te verbeteren

BURLINGAME, Calif.–(BUSINESS WIRE)– PRO Unlimited, de aanbieder van het Integrated Workforce Management (IWM)-platform, heeft vandaag aangekondigd dat Vidhya Srinivasan zich bij het leiderschapsteam heeft gevoegd als de nieuwe en allereerste Chief Marketing Officer, met onmiddellijke ingang. Srinivasan is een technologiemarketingmanager die bedrijven al meer dan twee decennia heeft laten groeien en transformeren.

In haar nieuwe rol bij PRO zal Srinivasan de wereldwijde marketingorganisatie leiden voor bedrijfs-, merk-, product-, klant-, partner- en veldmarketing. Ze heeft een succesvolke staat van dienst op het gebied van digitale disruptie, herpositionering van bedrijven en het creëren van categorieën voor relevantie en groei.

“Naarmate we de toekomst van werk met onze klanten definiëren en hoe we hen beter kunnen positioneren om talent te identificeren, te betrekken en te beheren via ons Integrated Workforce Management-platform, is het net zo belangrijk dat we blijven investeren in onze eigen positionering als marktleider,” aldus Kevin Akeroyd, CEO bij PRO Unlimited. “Vidhya zal van cruciaal belang zijn om ons te helpen deze visie te bereiken. Ze is een ervaren manager op het gebied van digitale transformatie met zowel de passie als de expertise in het bouwen van een merk, het creëren van een categorie en het verstoren van de markt. Haar bewezen aanpak zal helpen om onze impact op de ruimte te vergroten.”

“We staan aan de vooravond van een nieuwe belangrijke en positieve technologische evolutie voor de onderneming, een ontwikkeling die de toekomst van werk en tijdelijk personeelsbeheer opnieuw vorm zal geven om efficiënter, strategischer en samenwerkingsgerichter te worden,” verklaarde Vidhya Srinivasan, Chief Marketing Officer bij PRO Unlimited. “Terwijl de samenstelling van het wereldwijde personeelsbestand blijft verschuiven naar tijdelijke werknemers, zal het gebruik van de kracht van een technologisch ecosysteem om dit talent te vinden, binnen te halen en opnieuw in te zetten van cruciaal belang zijn voor het concurrentievermogen van organisaties. Ik ben verheugd om deel uit te maken van dit traject om PRO te vestigen als de leider van het Integrated Workforce Management-platform voor onze klanten over de hele wereld.”

Meest recentelijk was Srinivasan de Senior Vice President Marketing van Blue Yonder, waar ze verantwoordelijk was voor merk-, product- en industriemarketing, GTM-strategie en -enablement. Ze speelde een cruciale rol bij het naar een hoger niveau tillen van het merk en de waardering van het bedrijf. Voorafgaand aan Blue Yonder was Srinivasan marketingleider bij enkele van ‘s werelds meest vooraanstaande organisaties, waaronder ServiceNow, BMC, Cisco en Oracle. Srinivasan is ook bestuurslid bij FirstBoard.io®.

Over PRO Unlimited

PRO Unlimited bedient honderden van ‘s werelds meest herkenbare merken en biedt modern personeelsbeheer en een partnerecosysteem dat wordt ondersteund door gegevens, software, intelligentie en diensten om aan uw flexibele personeelsbehoeften te voldoen. PRO’s Integrated Workforce Management-platform kan zich snel aanpassen aan regionale of industriële economische verschuivingen en biedt de snelheid, schaal, flexibiliteit, transparantie en expertise om te dienen als het holistische platform voor het moderne personeelsbestand. Met hoofdkantoor in Burlingame, Californië, helpt PRO al meer dan 30 jaar wereldwijde merken en organisaties om operationeel en financieel succes te behalen. http://www.prounlimited.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Christian Barbato

Vice President Corporate Marketing

cbarbato@prounlimited.com
215.527.6616

Check out our twitter: @NewsNovumpr