22:14 uur 23-11-2021

Global Supplier Awards van PRO Unlimited erkennen leveranciers voor uitmuntende service van tijdelijk personeel

Onderscheidingen erkennen uitzendbureaus die het wereldwijde klantenbestand van PRO ondersteunen en superieure service leveren in de sector van tijdelijke arbeidskrachten

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– PRO Unlimited, de platformprovider voor Integrated Workforce Management (IWM), heeft de winnaars van zijn Global Supplier Awards for Service in 2020 bekendgemaakt. De brancheonderscheidingen erkennen de toewijding en service van de uitzendbureaus die alle verwachtingen voor PRO en zijn klanten, die zich uitstrekken over Noord-Amerika, EMEA, APAC en Latijns-Amerika, hebben overtroffen.

“Het is een zeer uitdagend en turbulent jaar voor alle organisaties die te maken hebben met de gevolgen van de pandemie. Onze leveranciers hebben zo’n veerkracht, kracht en niet-aflatende steun getoond die ertoe hebben geleid dat onze klanten toegang hebben tot het allerbeste talent om de uitmuntendheid van hun tijdelijke personeelsprogramma’s gedurende deze tijd in stand te houden,” aldus Sam Jackson, Director, Global Supplier Partnerships bij PRO Unlimited. “Deze prijzen zijn een erkenning van de geweldige inspanningen van die opvallende presteerders binnen ons netwerk die uitstekende service hebben geboden aan onze belanghebbenden over de hele wereld.”

De winnaars van de laatste PRO Unlimited Global Supplier Awards hebben veerkracht getoond en hoge normen gesteld voor talentkwaliteit, ervaring en compliance. PRO maakt gebruik van een gepatenteerde scorekaart van 30 punten om ervoor te zorgen dat de gouden standaard wordt gehandhaafd in alle partnerschappen, en dit jaar introduceerde PRO verschillende nieuwe prijscategorieën, waaronder een Innovation Award en Diversity Initiative of the Year.

De winnaars van de Global Supplier Awards van PRO zijn:

  • Supplier of the Year (per regio): Aquent (internationaal), Deerfoot (VK), Head Resourcing (VK), Independent Recruiters (Nederland), Michael Page (APAC), Morgan McKinley (Singapore), Nisha Pro (Israël), Russell Tobin & Associates (internationaal), Tailored Management (VS), TeamLease Digital (India), The Cydio Group (VS), The Fountain Group (VS), Varite (India) en Xpheno (India)
  • VOP Supplier of the Year: TalentBurst
  • Newcomer of the Year: Tech Providers Inc
  • Diversity Initiative of the Year: HireTalent en The Mom Project
  • Positive Impact Award: Syrinx en Xoriant
  • Innovation Award: Software Guidance and Assistance (SGA)
  • Spirit of Partnership: Infotree, Mindlance & Swoon

“Elk jaar blijven onze partners ongelooflijke resultaten behalen op het gebied van innovatie, partnerschap, diversiteit en meer,” aldus Megan Joyner, Manager, Global Supplier Partnerships bij PRO Unlimited. “Ons leveranciersnetwerk blijft zich jaar na jaar uitbreiden en we zijn vastbesloten om ons klantenbestand te helpen de zakelijke doelen te overtreffen met de kracht van deze samenwerkingsverbanden.”

Personeelsleveranciers geven het PRO-programma consequent hoge cijfers op basis van het puur leveranciersneutrale model en de Wand Mobile Supplier-app, de eerste mobiele app in de branche die speciaal is ontworpen voor leveranciers. Met behulp van een reeks categorie- en locatiecriteria worden orders tegelijkertijd vrijgegeven aan het volledige leveranciersnetwerk van PRO, waardoor elke leverancier een gelijke kans krijgt om aan het project deel te nemen. Leveranciers kunnen hun inspanningen dan richten op het werven van gekwalificeerde kandidaten in plaats van hun diensten aan wervingsmanagers aan te bieden. Bovendien heeft PRO, als erkenning voor de aanzienlijke uitdagingen op het gebied van werkkapitaal waarmee leveranciers in het huidige economische klimaat worden geconfronteerd, onlangs EarlyPay PRO geïntroduceerd; hiermee kunnen leveranciers betaling ontvangen voordat de klant PRO betaalt.

Leveranciers kunnen via e-mail informeren over samenwerking met PRO op supplierpartnerships@prounlimited.com.

Over PRO Unlimited

PRO Unlimited bedient honderden van ‘s werelds meest herkenbare merken en biedt modern personeelsbeheer en een partnerecosysteem dat wordt ondersteund door gegevens, software, informatie en diensten om aan uw flexibele personeelsbehoeften te voldoen. PRO’s Integrated Workforce Management-platform kan zich snel aanpassen aan regionale of industriële economische verschuivingen en biedt de snelheid, schaal, flexibiliteit, transparantie en expertise om te dienen als het holistische platform voor de moderne beroepsbevolking. Met het hoofdkantoor in San Francisco helpt PRO al meer dan 30 jaar wereldwijde merken en organisaties om operationeel en financieel succes te behalen. http://www.prounlimited.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Emma Nadeau

Corporate Ink voor PRO Unlimited

PRO@corporateink.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr