03:56 uur 08-12-2021

PRO Unlimited kondigt de benoeming aan van Teresa Carroll, pionier op het gebied van Human Capital Management, in de Raad van Bestuur

Deskundige leiding van Carroll zal bijdragen aan verdere uitbreiding van de waarde van PRO’s Integrated Workforce Management-platform

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– PRO Unlimited, de platformaanbieder van Integrated Workforce Management (IWM), heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Teresa Carroll in de Raad van Bestuur. Met haar krachtige combinatie van strategische visie, bekwame uitvoering en diepgaande operationele expertise zal Carroll het PRO-team leiden en ondersteunen bij het verder verbeteren van het IWM-platform en het brengen van innovatieve oplossingen voor de Global 2000 en daarbuiten.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20211207006231/nl/

PRO Unlimited appoints Teresa Carroll to its board of directors. (Photo: Business Wire)

PRO Unlimited appoints Teresa Carroll to its board of directors. (Photo: Business Wire)

“Terwijl PRO Unlimited blijft transformeren en heruitvindt hoe we de moderne programma’s voor personeelsbeheer van onze klanten kunnen optimaliseren, hebben we het voorrecht Teresa te verwelkomen in onze volgende fase van bedrijfsontwikkeling en -uitbreiding,” aldus Kevin Akeroyd, CEO van PRO Unlimited. “We zijn er trots op een team met zo’n uiteenlopende expertise en bewezen leiderschap op te bouwen om PRO te positioneren als de marktleider. We kijken uit naar de waardevolle leiding van Teresa om ons te helpen de impact van ons Integrated Workforce Management-platform uit te breiden naar klanten over de hele wereld.”

“Het bestuur heeft uitgebreid gezocht onder vele kandidaten van wereldklasse en Teresa’s diepgaande branche-expertise is ongeëvenaard,” voegde Mason Slaine, voorzitter van PRO Unlimited, toe. “We zijn verheugd over haar toetreding terwijl we aan nieuwe initiatieven voor de creatie van waarde beginnen om de voortdurende evolutie van de tijdelijke arbeidskrachtenindustrie op de beste wijze te ondersteunen.”

Carroll is een pionier in het ontwikkelen van een innovatieve, op de supply chain gebaseerde benadering van talentmanagement die is overgenomen door Fortune 500-bedrijven. Ze wordt beschouwd als een van de meest transformerende, dynamische bedrijfsleiders in de branche met uitgebreide bestuurservaring en een bewezen staat van dienst in het stimuleren van verandering en het leveren van resultaten. Dit omvat toonaangevende business units van $ 1 tot $ 2 miljard als president voor zowel Kelly Services als Paychex.

“PRO is uniek gepositioneerd om bedrijven te helpen veel efficiënter en effectiever op te schalen door organisaties te voorzien van een innovatiehub in combinatie met best practices in verschillende sectoren en voor verschillende bedrijfsgroottes,” aldus Teresa Carroll. “Ik kijk ernaar uit om samen te werken met het getalenteerde leiderschapsteam van PRO om de innovatieve benadering van het bedrijf voor tijdelijk personeelsbeheer te bevorderen en de grenzen te verleggen van wat mogelijk is in dit evoluerende personeelslandschap.”

Carrolls bestuurservaring omvat onder meer het optreden als onafhankelijk bestuurder van Zovio en als onafhankelijk trustee van Bayada. Ze is lid van de Raad van Advies van het Arbeidsmarktinstituut van de Conference Board. Carroll is ook lid van de Founding Council van Leadership in Action, de business resource groep van Kelly voor de ontwikkeling en belangenbehartiging van vrouwelijke leiders. Carroll is eveneens lid van Women Corporate Directors en het Committee of 200.

Carroll werd in 2020 ingewijd als lid van de Staffing Industry Hall of Fame en werd gedurende vijf opeenvolgende jaren genoemd in de Global Power 100 Top Women in Staffing List. Ze is een veelgevraagd presentator bij veel evenementen en is keynote spreker en panellid geweest op tal van brancheconferenties, waaronder CWS Summit North America, Collaboration in the Gig Economy en de National Association of PEO’s (NAPEO).

Over PRO Unlimited

PRO Unlimited bedient honderden van ‘s werelds meest herkenbare merken en biedt modern personeelsbeheer en een partnerecosysteem dat wordt ondersteund door gegevens, software, informatie en diensten om aan uw flexibele personeelsbehoeften te voldoen. PRO’s Integrated Workforce Management Platform kan zich snel aanpassen aan regionale of industriële economische verschuivingen en biedt de snelheid, schaal, flexibiliteit, transparantie en expertise om te dienen als het holistische platform voor het moderne personeelsbestand. PRO, met hoofdkantoor in San Francisco, helpt al meer dan 30 jaar wereldwijde merken en organisaties om operationeel en financieel succes te behalen. http://www.prounlimited.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Christian Barbato, Sr. Director Corporate Marketing

215.527.6616

cbarbato@prounlimited.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr