14:00 uur 16-03-2022

PRO Unlimited benoemt nieuwe Chief Revenue Officer om volgende groeifase in te luiden

Bedrijf vervolgt uitbreiding van het directieteam met aantrekken van Don Matejko, voormalig directielid van Shift Technology, SAP en Adobe

BURLINGAME, Californië–(BUSINESS WIRE)– PRO Unlimited, leverancier van het Integrated Workforce Management (IWM) platform, heeft vandaag bekendgemaakt dat Don Matejko is toegetreden als Chief Revenue Officer om nieuwe omzet uit groei en uitbreiding binnen het gehele portfolio van PRO te stimuleren. Hij gaat zich bezighouden met de verdere ontwikkeling van de go-to-market-strategie van PRO om door te dringen tot de Global 2000 en daarna verder te groeien, en om te voldoen aan de groeiende vraag van klanten naar het IWM-platform van het bedrijf.

Matejko heeft een belangrijke rol gespeeld bij het ontzetten en opschalen van hoogwaardige omzetteams, variërend van grote organisaties tot particuliere technologiebedrijven. Daarnaast beschikt hij over grondige kennis van hoe een bedrijf het beste gebruik kan maken van het klanttraject en van een unieke aankoopervaring om servicegedreven en SaaS-modellen op elkaar af te stemmen in hypergroeimarkten.

“Don beschikt over een schat aan expertise in het transformeren van de wijze waarop bedrijven de markt betreden en tegelijkertijd hun marktaandeel in meerdere regio’s vergroten,” aldus Kevin Akeroyd, CEO van PRO Unlimited. “Nu we onze volgende groeifase ingaan, zal Don’s ongeëvenaarde expertise op het gebied van het opzetten van verkooporganisaties van wereldklasse van enorme waarde zijn. Zijn leiderschap zal van cruciaal belang zijn bij het transformeren en moderniseren van de sector voor tijdelijke werknemers met behulp van ons unieke holistische Integrated Workforce Management-platform.”

Voordat hij bij PRO in dienst trad, was Matejko actief als senior executive bij enkele van ‘s werelds meest vooraanstaande merken. Het meest recent diende hij als Chief Revenue Officer voor wereldwijde veldactiviteiten bij Shift Technology. Daarvoor diende Matejko als Chief Revenue Officer bij Showpad, als Executive Senior Vice President bij SAP en als Senior Vice President bij Adobe. Hij bekleedde ook tal van functies bij Oracle, Business Objects, Siebel Systems en EMC.

“PRO bevindt zich in een uitstekende positie om te fungeren als katalysator voor verandering binnen de sector voor het beheren van tijdelijke werknemers. Meer dan ooit moeten tijdelijke werknemers veel holistischer worden benaderd, en als gevolg daarvan maakt de sector een ontwikkeling door van multipoint-oplossingen naar een allesomvattend platform,” aldus Don Matejko, Chief Revenue Officer van PRO Unlimited. “Ons Integrated Workforce Management-platform brengt een revolutie teweeg in de wijze waarop organisaties hun tijdelijke personeel beheren, inclusief het binnenhalen en beheren van talent, het verlagen van kosten en het anticiperen op veranderingen op basis van gegevens en inlichtingen.”

Matejko vervolgt: “Daarom ben ik verheugd om deel uit te maken van dit team en dit traject in gang te zetten. Met ons technologisch ecosysteem en onze diensten, partners en mensen zijn we goed op weg om PRO te positioneren als de platformleider voor klanten over de hele wereld.”

Matejko treedt in dienst bij PRO direct na de belangrijke successen in 2021. Vorig jaar kende het bedrijf een enorme groei, zowel organisch als door meerdere overnames van onder andere Workforce Logiq, Brainnet, PeopleTicker en WillHire. Met bijna 500 klanten en een wereldwijd bereik verspreid over 119 landen, bevindt de organisatie zich in een uitstekende positie om de spil te worden binnen de sector voor het beheren van tijdelijke werknemers dankzij het geïntegreerde en holistische IWM-platform, bestaande uit SaaS, DaaS, Talent Intelligence en Managed Services.

Over PRO Unlimited

PRO Unlimited verleent diensten aan honderden van ‘s werelds meest herkenbare merken en biedt modern personeelsbeheer en een partnerecosysteem dat wordt ondersteund door data, software, informatie en services om te voldoen aan uw dynamische personeelsbehoeften Het Integrated Workforce Management-platform van PRO kan snel worden aangepast aan economische verschuivingen binnen de regio of branche en biedt de snelheid, schaal, flexibiliteit, transparantie en expertise om te dienen als holistisch platform voor het moderne arbeidspotentieel. PRO heeft haar hoofdkantoor in Burlington, Californië en helpt internationale merken en organisaties al meer dan 30 jaar om operationeel en financieel succesvol te zijn. http://www.prounlimited.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Christian Barbat, Vice President van Corporate Marketing

cbarbato@prounlimited.com
215.527.6616

Check out our twitter: @NewsNovumpr