11:52 uur 01-03-2022

Huawei creëert een intelligente IT-basis voor operators

BARCELONA, Spanje–(BUSINESS WIRE)– Tijdens het Huawei Day 0 Forum op MWC Barcelona 2022 heeft Huawei een reeks nieuwe IT-producten en -oplossingen uitgebracht als onderdeel van een nieuwe ‘intelligente IT-basis’ voor operators. David Wang, uitvoerend directeur van de Raad van Bestuur en voorzitter van de ICT-infrastructuurbeheersraad bij Huawei, legde in zijn keynote-speech getiteld ‘+IT, New Growth’ uit dat deze betrouwbare en efficiënte IT-basis de operators zal helpen intelligenter te worden, de inkomsten te verhogen en de kosten te verlagen, de efficiëntie te verbeteren en uiteindelijk voor nieuwe groei te zorgen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220228005740/nl/

David Wang delivering the keynote speech (Photo: Business Wire)

David Wang delivering the keynote speech (Photo: Business Wire)

Met de snelle ontwikkeling van opkomende technologieën zoals 5G, IoT, cloud computing en business intelligence, hebben operators hun eigen digitale transformaties bovenaan hun agenda gezet, zodat ze later andere B2B-industrieën kunnen helpen om digitaal te gaan. Dit soort transformatie vereist echter IT-infrastructuurupgrades, multi-cloudsamenwerking en snelle marktwinsten om meer momentum te genereren.

Wang lichtte toe dat de intelligente IT-basis van Huawei speciaal is ontworpen om operators te helpen aan deze nieuwe vereisten te voldoen. Deze basis omvat een volledig samenwerkende gedistribueerde cloud en een datapool voor alle scenario’s.

Op hetzelfde evenement lanceerde Huawei ook de allereerste gedistribueerde, cloud-native oplossing in de branche. Deze volledig collaboratieve cloud helpt operators om ICT-orkestratie, cloud-netwerksynergie en cloud-edge-synergie te bereiken. De architectuur ondersteunt zowel data- als mediaplatforms als een service voor operators en applicatieplatform als een service (aPaaS) voor industriële klanten. Dit levert gegarandeerde ervaringen voor app-gebruikers, onbeperkt door geografie, multi-cloudsamenwerking en dataverkeer. Het bedrijf verklaart momenteel dat het op een dag alles als een service hoopt aan te bieden.

Huawei kondigde ook een nieuwe reeks data-infrastructuurproducten aan als onderdeel van zijn OneStorage-strategie om de voortdurende evolutie van opslag te ondersteunen. Naarmate gegevenstypen blijven diversifiëren, zijn toepassingen betaalbaarder geworden en is gegevensbescherming belangrijker dan ooit. Huawei’s OneStorage-oplossing geeft operators de efficiëntie die ze nodig hebben om aan deze vereisten te voldoen door middel van on-demand resource provisioning, intelligent gegevensbeheer en multi-cloudconvergentie. Het is momenteel Huawei’s beste aanbod voor operators die hun data-infrastructuur up-to-date willen houden en nieuwe bedrijven willen verkennen.

Tot eind 2021 hadden HUAWEI CLOUD en zijn partners 61 beschikbaarheidszones gebouwd in 27 gebieden om meer dan 170 landen en regio’s te bedienen. Het is ook gaan samenwerken met meer dan 120 operators in de cloudservicemarkt om zakelijke klanten te helpen digitaal te gaan. Het biedt momenteel meer dan 50 scenariospecifieke cloudservices voor negen verticale markten, zoals productie, detailhandel en gezondheidszorg, om digitaal te gaan. Deze intelligente en efficiënte gegevensopslagdiensten worden momenteel gebruikt door 300 operators wereldwijd, en de OceanStor Dorado-oplossing is al zes jaar op rij uitgeroepen tot leider in Gartner’s Magic Quadrant.

Betrouwbare, efficiënte en intelligente IT-infrastructuur is van cruciaal belang voor operators om digitaal te gaan. Huawei wil blijven samenwerken met operators om IT-infrastructuur uit te rollen, de industrie te helpen digitaal te gaan en samen nieuwe groei te realiseren.

MWC22 Barcelona loopt van 28 februari t/m 3 maart in Barcelona, Spanje. Huawei zal zijn producten en oplossingen presenteren op stand 1H50 in Fira Gran Via Hal 1. Samen met wereldwijde operators, professionals uit de industrie en opinieleiders zullen we ons verdiepen in onderwerpen zoals branchetrends, GUIDE to the Future en groene ontwikkeling om de toekomst van digitale netwerken voor te stellen. Ga voor meer informatie naar: https://carrier.huawei.com/en/events/mwc2022.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Doreen Duan

Huawei Carrier IT Marketing & Solution Sales Dept.

E-mail: doreen.duan@huawei.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr