18:08 uur 17-02-2022

Nieuw BitMEX-rapport voorspelt vijf manieren waarop de wereld van crypto zal veranderen in 2022

MAHE, Seychelles–(BUSINESS WIRE)– Het toonaangevende crypto-investeringsplatform BitMEX heeft een nieuw rapport gepubliceerd dat significante verschuivingen in het crypto-landschap in 2022 voorspelt, waaronder het dichten van de genderkloof onder crypto-adopteerders en een toename van het aantal overnames van traditionele financiële bedrijven door cryptospelers.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220216006334/nl/

Five Ways the World of Crypto Will Change in 2022 (Photo: Business Wire)

Five Ways the World of Crypto Will Change in 2022 (Photo: Business Wire)

Het rapport, getiteld Five Ways the World of Crypto Will Change in 2022, is ontwikkeld met inbreng van een aantal leidinggevenden en medewerkers van BitMEX.

Het is bedoeld om te onderzoeken wat de industrie in 2022 en daarna te wachten staat, en erkent dat er onverwachte ontwikkelingen zullen zijn die zelfs de slimste waarnemers van deze snel veranderende ruimte zeker zullen verrassen.

Het BitMEX-rapport doet vijf voorspellingen:

1. Meer vrouwen dan ooit zullen crypto omarmen in 2022

2. Solana gaat zeker niet onderdoen voor Ethereum

3. Cryptogaming wordt enorm populair

4. De vraag naar hoogrentende crypto-spaarproducten zal toenemen

5. Crypto-bedrijven zullen proberen TradFi-bedrijven over te nemen

Het volledige rapport is hier te downloaden. Klik hier of bezoek de BitMEX-blog voor meer informatie over BitMEX, het groeiende aanbod van producten en diensten en andere branche-inzichten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Taylor Bossung

press@bitmex.com, +852 5689 8725

Check out our twitter: @NewsNovumpr