17:29 uur 25-01-2022

BitMEX verwelkomt nieuw hoofd Trading, Bill Beller

MAHE, Seychelles–(BUSINESS WIRE)– Crypto-investeringsplatform BitMEX is verheugd Bill Beller te verwelkomen als hoofd Trading, met ingang van 1 januari. Bill is verantwoordelijk voor het leiden van de handelsstrategieën van het bedrijf en het uitbreiden van het BitMEX-handelsteam en zijn mogelijkheden.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220125005654/nl/

BitMEX Welcomes New Head of Trading Bill Beller (Photo: Business Wire)

BitMEX Welcomes New Head of Trading Bill Beller (Photo: Business Wire)

Voordat hij bij BitMEX kwam, was Bill bijna vijf jaar Managing Director bij Greenville Advisory, waar hij FinTech-startups hielp bij het lanceren van crypto-uitwisselingsplatforms en het voldoen aan veranderende wettelijke vereisten. Daarvoor was hij Managing Director – hoofd Equities voor Sberbank CIB, en Managing Director, hoofd EEMEA Equity Derivatives Flow Trading bij UniCredit. Hij heeft meer dan tien jaar ervaring in risicobeheer, het bouwen van handelsinfrastructuur en het beheren van beleggingen in aandelen en derivaten op wereldwijde kapitaalmarkten.

Bill verklaarde: “BitMEX bereikt snel de volgende fase in zijn transformatie, en het is de perfecte tijd voor mij om me bij deze zeer dynamische en getalenteerde groep mensen te voegen. Ik kijk ernaar uit om met het team samen te werken om het BitMEX-ecosysteem te verbeteren door effectieve strategieën te ontwikkelen die de handelservaring van het platform verbeteren.”

Alexander Höptner, BitMEX CEO, zei: “Ik ben verheugd om Bill welkom te heten als ons nieuwe hoofd Trading. Zijn staat van dienst en zijn expertise zijn uitstekend, en onze volgende ontwikkelingsfase zal profiteren van zijn uitgebreide ervaring in het leveren van robuuste investeringsstrategieën.”

BitMEX is actief aan het werven. Klik hier om de openstaande carrièremogelijkheden bij BitMEX te bekijken.

***

Over BitMEX

BitMEX is een handelsplatform dat gebruikers toegang biedt tot de wereldwijde financiële markten voor digitale activa. BitMEX is eigendom van HDR Global Trading Limited. Voor meer informatie over BitMEX, onze visie, ons groeiende team en de weg die voor ons ligt, volg ons op Twitter, Telegram en de BitMEX-blog. Neem voor meer informatie contact op met press@bitmex.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media

Jessica Lindeman

press@bitmex.com
+852 5717 5579

Check out our twitter: @NewsNovumpr