13:51 uur 06-01-2022

Rupertus Rothenhaeuser treedt in dienst bij BitMEX als Chief Commercial Officer

MAHE, Seychelles–(BUSINESS WIRE)– Cryptobeurs BitMEX is verheugd Rupertus Rothenhaeuser te verwelkomen als nieuwe Chief Commercial Officer (CCO). Als CCO gaat Rupertus het voortouw nemen in het ‘Beyond Derivatives’-plan van BitMEX om uit te breiden naar spot-, brokerage-, bewarings- en informatieproducten en de oprichting van de BitMEX Academy.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220102005040/nl/

Rupertus Rothenhaeuser Joins BitMEX as Chief Commercial Officer (Photo: Business Wire)

Rupertus Rothenhaeuser Joins BitMEX as Chief Commercial Officer (Photo: Business Wire)

Hij is met name verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de wereldwijde klantrelaties van de beurs, het toezicht op het commerciële succes van het groeiende assortiment producten en het vergroten van het marktaandeel van BitMEX in de hypercompetitieve cryptoruimte. Rupertus, die rechtstreeks rapporteert aan de CEO van BitMEX, Alexander Höptner, is op 1 januari begonnen in zijn nieuwe functie en gaat werken vanuit Azië.

Rupertus was voorheen meer dan een jaar CEO bij Crypto Finance (Brokerage) AG. In die tijd maakte hij zich sterk maakte voor innovatieve digitale activadiensten voor de klanten van de groep uit de bankensector. Hij heeft een sterk en evenwichtig trackrecord van eerdere functies. Hij heeft gewerkt in leidinggevende functies bij ABN AMRO Bank, BNP Paribas, Macquarie Group, SIX Digital Exchange, Boerse Stuttgart en andere toonaangevende financiële en fintech-bedrijven in Londen, Hongkong, Parijs en Duitsland.

Rupertus merkt op: “BitMEX heeft grootse uitbreidingsplannen en ik ben verheugd dat ik me op dit cruciale moment bij hun groeiende team mag voegen. Ik zie veel kansen voor ons om meer te doen dan alleen derivaten, om baanbrekende producten te ontwikkelen en aanzienlijke waarde te bieden op het gebied van crypto voor zowel particuliere als institutionele klanten. De komende jaren zullen explosieve groei voor deze sector brengen, en BitMEX zal hierin een voortrekkersrol vervullen en bijdragen aan een beter financieel ecosysteem voor alle gebruikers.”

Alexander Höptner, CEO van BitMEX merkt op: “Het verheugt me Rupertus te verwelkomen in ons senior leiderschapsteam terwijl we onze diensten uitbreiden, nieuwe markten bereiken en BitMEX transformeren van een op derivaten gericht platform naar een volledig crypto-ecosysteem. Ons streven is de digitale financiële revolutie te leiden en ik ben ervan overtuigd dat Rupertus bij uitstek geschikt is om onze commerciële ontwikkeling te stimuleren.”

BitMEX is actief op zoek naar meer personeel om de groeiende gebruikersschare te ondersteunen. Klik hier voor meer informatie over vacatures bij BitMEX.

Over BitMEX

BitMEX is een handelsplatform dat beleggers toegang biedt tot de wereldwijde financiële markten voor digitale valuta. BitMEX is eigendom van HDR Global Trading Limited. Voor meer informatie over BitMEX, onze visie, ons groeiende team en de ons toekomsttraject kunt u ons volgen op Twitter, Telegram en het BitMEX-blog. Als u vragen hebt, kunt u contact opnemen met press@bitmex.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Jessica Lindeman

jessica.lindeman@bitmex.com
+852 5717 5579

Check out our twitter: @NewsNovumpr