11:03 uur 11-01-2022

BitMEX Link verwelkomt Ivo Sauter als nieuwe Chief Executive Officer

ZUG en ZÜRICH, Zwitserland–(BUSINESS WIRE)– Met ingang van 1 januari is Ivo Sauter aangesteld als Chief Executive Officer (CEO) van BitMEX Link, eigenaar en exploitant van een innovatieve 24/7 cryptomakelaar met spothandel, gestructureerde producten en OTC-handel. Hij gaat werken vanuit Zwitserland, waar de kantoren van BitMEX Link zich bevinden, in Zug en Zürich.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220111005543/nl/

BitMEX Link welcomes Ivo Sauter as new Chief Executive Officer (Photo: Business Wire)

BitMEX Link welcomes Ivo Sauter as new Chief Executive Officer (Photo: Business Wire)

Voordat hij bij BitMEX Link in dienst trad, was Ivo meer dan een jaar Chief Digital, Transformation, and Strategy Officer bij Gazprombank (Switzerland) Ltd. Hij heeft meer dan twee decennia ervaring in leidinggevende functies bij banken en fondsbeheerders. Ivo beschikt ook over expertise op cryptogebied, opgedaan als Chief Client Officer bij SIX Digital Exchange – de eerste financiële marktinfrastructuur ter wereld die volledig geïntegreerde end-to-end handel, afwikkeling en bewaring van digitale assets bood.

Ivo merkt op: “Het vervult me met trots dat ik me in dit stadium bij BitMEX Link in dienst treedt. Er is hier een ongelooflijk momentum en er staat ons heel veel te wachten in 2022. BitMEX Link verbetert de manier waarop handelaren, professionele handelaren en institutionele beleggers omgaan met crypto en ik beschouw het als een eer om deze business line te leiden en het BitMEX Link-team hier in Zwitserland op te bouwen.”

Alexander Höptner, chairman van BitMEX Link, merkt op: “De benoeming van Ivo is een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van BitMEX Link en de aanwezigheid van het merk BitMEX in Zwitserland. De komende maanden en jaren gaan we investeren om BitMEX Link te laten groeien in Zwitserland, waar we op lange termijn een enorm groeipotentieel zien.”

Over BitMEX

BitMEX is een handelsplatform dat gebruikers toegang biedt tot de wereldwijde financiële markten voor digitale valuta. BitMEX is eigendom van HDR Global Trading Limited. BitMEX Link is eigendom van BXM Link AG. Voor meer informatie over BitMEX, onze visie, ons groeiende team en de ons toekomsttraject kunt u ons volgen op Twitter, Telegram en hetBitMEX-blog.

Als u vragen hebt, kunt u contact opnemen met press-ch@bitmex.com (kantoor Media Relations in Zwitserland)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jessica Lindeman

press-ch@bitmex.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr