14:22 uur 14-01-2022

BitMEX verwelkomt Raphael Polansky als Chief Operating Officer

MAHE, Seychelles–(BUSINESS WIRE)– Cryptobeleggingsplatform BitMEX is verheugd Raphael Polansky te verwelkomen als nieuwe Chief Operating Officer (COO). Als COO is Raphael verantwoordelijk voor het beheer van de activiteiten en infrastructuur van het bedrijf, het stimuleren van de groei van het bedrijf en van de marktuitbreiding, en het transformeren van BitMEX tot een allesomvattend cryptobeleggingsecosysteem. Raphael rapporteert rechtstreeks aan de CEO van BitMEX, Alexander Höptner.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220113005979/nl/

BitMEX Welcomes Raphael Polansky as Chief Operating Officer (Photo: Business Wire)

BitMEX Welcomes Raphael Polansky as Chief Operating Officer (Photo: Business Wire)

Voordat hij bij BitMEX in dienst trad, was Raphael bijna twee jaar werkzaam als Managing Director bij Blocknox, waar hij het cryptobewaarplatform opzette en exploiteerde, en leiding gaf aan de bedrijfsstrategie, IT-ontwikkeling en operationele activiteiten van het bedrijf. Raphael bekleedde leidende posities bij Börse Stuttgart en Deutsche Börse en beschikt over bijna anderhalf decennium aan ervaring in topmanagement en financiële markten.

Raphael merkt op: “Ik ben dankbaar voor de mogelijkheid om de aanhoudende groei van BitMEX te stimuleren. We beschikken over een sterk ontwikkeltraject van projecten voor 2022 en daarna, en over een solide team van getalenteerde en innovatieve mensen met een gemeenschappelijk doel: het opbouwen van een beter wereldwijd financieel ecosysteem. Ik kijk ernaar uit leiding te geven aan onze crypto-activiteiten en groei in deze transformationele tijd voor ons bedrijf en voor de sector als geheel.”

Alex merkt op: “Ik ben heel blij dat Raphael ons leiderschapsteam komt versterken als COO. Zijn rijke ervaring op het gebied van cryptovaluta, financiële markten en management is van groot belang voor het verhogen van de operationele efficiëntie, coördinatie en synergie tijdens de komende fasen van onze groei.”

BitMEX is actief op zoek naar personeel. Klik hier voor meer informatie over vacatures bij BitMEX.

Over BitMEX

BitMEX is een handelsplatform dat gebruikers toegang biedt tot de wereldwijde financiële markten voor digitale middelen. BitMEX is eigendom van HDR Global Trading Limited. Voor meer informatie over BitMEX, onze visie, ons groeiende team en de ons toekomsttraject kunt u ons volgen op Twitter, Telegram en het BitMEX-blog. Als u vragen hebt, kunt u contact opnemen met press@bitmex.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Jessica Lindeman

press@bitmex.com
+852 5717 5579

Check out our twitter: @NewsNovumpr