15:58 uur 21-06-2021

American Express plant live audio-webcast van winstconferentie in het tweede kwartaal van 2021

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– American Express Company (NYSE: AXP) is van plan om op vrijdag 23 juli 2021 om 8.30 uur (ET) een live audio-webcast van de telefonische vergadering over de inkomsten te organiseren om de financiële resultaten.

De webcast zal voor het grote publiek toegankelijk zijn via de American Express Investor Relations-website op https://ir.americanexpress.com/. De financiële resultaten en het presentatiemateriaal zullen naar verwachting worden vrijgegeven en op de website worden geplaatst om ongeveer 7.00 uur (ET) voorafgaand aan de telefonische vergadering, en een audioweergave zal na de oproep beschikbaar zijn op de website.

OVER AMERICAN EXPRESS

American Express is een wereldwijd geïntegreerd betalingsbedrijf dat klanten toegang biedt tot producten, inzichten en ervaringen die levens verrijken en zakelijk succes opbouwen. Lees meer op americanexpress.com en neem contact met ons op via facebook.com/americanexpress, instagram.com/americanexpress, linkedin.com/company/american-express, twitter.com/americanexpress en youtube.com/americanexpress.

American Express Plans Live Audio Webcast of Second Quarter 2021 Earnings Conference Call

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– American Express Company (NYSE: AXP) plans to host a live audio webcast of its earnings conference call at 8:30 a.m. (ET) on Friday, July 23, 2021, to discuss second quarter 2021 financial results.

The webcast will be accessible to the general public through the American Express Investor Relations website at https://ir.americanexpress.com/. The financial results and presentation materials are scheduled to be released and posted on the website at approximately 7 a.m. (ET) prior to the conference call, and an audio replay will be available on the website following the call.

ABOUT AMERICAN EXPRESS

American Express is a globally integrated payments company, providing customers with access to products, insights and experiences that enrich lives and build business success. Learn more at americanexpress.com and connect with us on facebook.com/americanexpress, instagram.com/americanexpress, linkedin.com/company/american-express, twitter.com/americanexpress, and youtube.com/americanexpress.

Contacts

Media:
Leah M. Gerstner, Leah.M.Gerstner@aexp.com, 212-640-3174

Azar Boehm, Azar.Boehm@aexp.com

Investors/Analysts:
Vivian Y. Zhou, Vivian.Y.Zhou@aexp.com, 212-640-5574

Melanie L. Michel, Melanie.L.Michel@aexp.com, 212-640-5574

Check out our twitter: @NewsNovumpr