20:51 uur 23-04-2021

Triton Digital brengt de Nederlandse Streaming Metrics Ranker van maart 2021 uit

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Triton Digital®, de wereldwijde technologie- en serviceprovider voor de digitale audio- en podcastindustrie, heeft vandaag de release aangekondigd van de nieuwste Nederlandse Streaming Metrics Ranker voor de rapportageperiode maart 2021 (1 – 28 maart 2021). De ranglijst is een lijst van de best presterende verkoopnetwerken, uitgevers en online radiostations in de regio, gemeten door de Streaming Metrics-meetservice van Triton.

In maart bleven Talpa Network, Ster en DPG Media in de top drie van de Sales Networks-ranglijst, terwijl Talpa Radio, NPO en DPG Media de Top Publisher-ranglijst bleven aanvoeren. Wat betreft Top Stations in de maand maart, kwam Radio 538 binnen op nummer 1 met iets meer dan 25.000 gemiddelde actieve sessies, gevolgd door NPO Radio 2 met 23.000 gemiddelde actieve sessies en Qmusic NL met 20.000 gemiddelde actieve sessies.

De volledige resultaten van de streamingranglijsten van maart 2021 zijn hier te vinden.

Om u aan te melden voor het ontvangen van de streamingrapporten van Triton via e-mail, kunt u gaan naar https://www.tritondigital.com/pmsignup

De Webcast Metrics- en Streaming Metrics-services van Triton zijn de industriestandaard voor online radioverbruiksgegevens. Ze bieden geloofwaardige, gevalideerde gegevens waarmee audio-uitgevers over de hele wereld het verbruik van hun content kunnen analyseren per dagdeel, apparaattype, geografie, distributieplatform en meer.

Over Triton Digital

Triton Digital® is de wereldwijde leider in technologie en services voor de digitale audio- en podcastindustrie. Triton is actief in meer dan 80 landen en biedt innovatieve technologie waarmee omroepen, podcasters en online muziekdiensten hun publiek kunnen vergroten, hun inkomsten kunnen maximaliseren en hun dagelijkse activiteiten kunnen stroomlijnen. Triton ondersteunt de wereldwijde online audio-industrie bovendien met Webcast Metrics®, de toonaangevende online audiomeetservice, en Podcast Metrics, een van de eerste IAB-gecertificeerde podcastmeetservices in de industrie. Met ongeëvenaarde integriteit, uitmuntendheid, teamwerk en verantwoording blijft Triton toegewijd aan het verbinden van audio, publiek en adverteerders om de groei van de wereldwijde online industrie voortdurend te stimuleren. Ga voor meer informatie naar www.TritonDigital.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor meer informatie, alleen pers:

Kristin Charron

Triton Digital

866 448 4037

Kristin.Charron@tritondigital.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr