21:07 uur 27-05-2021

Triton Digital brengt de Nederlandse Streaming Metrics ranglijst van april 2021 uit

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Triton Digital®, de wereldwijde technologie- en serviceprovider voor de digitale audio- en podcastindustrie, heeft vandaag de release aangekondigd van de nieuwste Nederlandse Streaming Metrics ranglijst voor de rapportageperiode april 2021 (29 maart – 2 mei 2021). De ranglijst is een lijst van de best presterende verkoopnetwerken, uitgevers en online radiostations in de regio, gemeten door de Streaming Metrics-meetservice van Triton.

In april bleven Talpa Network, Ster en DPG Media in de top drie van de Sales Networks ranglijst, terwijl Talpa Radio, NPO en DPG Media de Top Publisher ranglijst bleven aanvoeren. Wat betreft Top Stations in de maand april, kwam Radio 538 binnen op nummer 1 met gemiddeld 24.000 actieve sessies, gevolgd door NPO Radio 2 met gemiddeld 21.000 en QMusic NL met gemiddeld 19.000 actieve sessies.

De volledige resultaten van de streamingranglijsten van april 2021 zijn hier te vinden.

Om u aan te melden voor het ontvangen van de streamingrapporten van Triton via e-mail, gaat u naar: https://www.tritondigital.com/pmsignup

De Webcast Metrics- en Streaming Metrics-services van Triton zijn de industriestandaard voor online audioverbruiksgegevens. Ze bieden geloofwaardige, gevalideerde gegevens waarmee audio-uitgevers over de hele wereld het verbruik van hun content onder andere per dagdeel, apparaattype, geografie en distributieplatform kunnen analyseren.

Over Triton Digital

Triton Digital® is de wereldwijde leider op het gebied van technologie en services voor de digitale audio- en podcastindustrie. Triton is actief in meer dan 80 landen en biedt innovatieve technologie waarmee omroepen, podcasters en online muziekdiensten hun publiek kunnen vergroten, hun inkomsten kunnen maximaliseren en hun dagelijkse activiteiten kunnen stroomlijnen. Triton ondersteunt de wereldwijde online audio-industrie bovendien met Webcast Metrics®, de toonaangevende online audiomeetservice, en Podcast Metrics, een van de eerste IAB-gecertificeerde podcastmeetservices in de sector. Met ongeëvenaarde integriteit, uitmuntendheid, teamwerk en verantwoording legt Triton zich toe op het verbinden van audio, publiek en adverteerders, om de groei van de wereldwijde online industrie voortdurend te stimuleren. Ga voor meer informatie naar www.TritonDigital.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor meer informatie, alleen pers:

Kristin Charron

Triton Digital

866 448 4037

Kristin.Charron@tritondigital.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr