09:07 uur 22-08-2019

Triton Digital publiceert Webcast Metrics ranglijst voor de beste digitale audiovoorzieningen van april 2019

NEW YORK-(BUSINESS WIRE)- Triton Digital®, de wereldwijde leider op het gebied van technologie en diensten voor de digitale audio- en podcastindustrie, heeft vandaag zijn maandelijkse Webcast Metrics®-rankers voor april 2019 gepubliceerd. De wereldwijde ranglijsten, naast de regionale ranglijsten van de VS, LATAM en EMEA, geven inzicht in de best presterende streaming audio stations en netwerken over de hele wereld voor de maand april.

De volledige resultaten van de Global & Regional Rankers voor april 2019 vindt u hier:

https://www.tritondigital.com/resources/monthly-rankers/rankers-archive

De Webcast Metrics streaming meetdienst is de industriestandaard voor online audioverbruiksgegevens. Het biedt geloofwaardige, gevalideerde gegevens waarmee audiouitgevers over de hele wereld het verbruik van hun audiocontent kunnen analyseren per dagdeel, apparaattype, geografie, distributieplatform en meer.

Triton Digital Releases Webcast Metrics Rankings for the Top Digital Audio Properties for April 2019

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Triton Digital®, the global technology and services leader to the digital audio and podcast industry, released today its monthly Webcast Metrics® rankers for April 2019. The global rankers, in addition to the U.S., LATAM, and EMEA regional rankers provide insight into the top-performing streaming audio stations and networks around the world for the month of April.

The full results of the Global & Regional Rankers for April 2019 can be found here:

https://www.tritondigital.com/resources/monthly-rankers/rankers-archive

The Webcast Metrics streaming measurement service is the industry standard for online audio consumption data. It provides credible, validated data that enables audio publishers around the world to analyze the consumption of their audio content by daypart, device type, geography, distribution platform, and more.

About Triton Digital

Triton Digital® is the global technology and services leader to the digital audio and podcast industry. Operating in more than 40 countries, Triton provides innovative technology that enables broadcasters, podcasters, and online music services to build their audience, maximize their revenue, and streamline their day-to-day operations. In addition, Triton powers the global online audio industry with Webcast Metrics®, the leading online audio measurement service. With unparalleled integrity, excellence, teamwork, and accountability, Triton remains committed to connecting audio, audience, and advertisers to continuously fuel the growth of the global online industry. Triton Digital is a wholly owned subsidiary of The E.W. Scripps Company (NASDAQ: SSP). For more information, visit www.TritonDigital.com.

Contacts

Brittany O’Connor

Triton Digital

+1 514 448 4037

Brittany.Oconnor@TritonDigital.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr