19:00 uur 17-02-2021

Dominerende specificaties en prestaties leidden tot succesvolle laptopverkoop voor GIGABYTE

TAIPEI, Taiwan–(BUSINESS WIRE)– Met de lancering van NVIDIA’s nieuwe mobiele RTX 30 grafische kaart heeft GIGABYTE ook zijn nieuwste generatie pro-gaming laptops uit de AORUS-serie en de op creators gerichte laptops uit de AERO-serie, beide aangedreven door dezelfde GPU’s, geïntroduceerd. Door gebruik te maken van de dominante prestaties, specificaties en functiesets, bieden de laptops uit de GIGABYTE RTX 30-serie een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, wat resulteert in sterke verkoopcijfers in veel regio’s over de hele wereld.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20210217005050/nl/

Dominerende specificaties en prestaties leidden tot succesvolle laptopverkoop voor GIGABYTE (Photo: Business Wire)

Dominerende specificaties en prestaties leidden tot succesvolle laptopverkoop voor GIGABYTE (Photo: Business Wire)

Over prestaties gesproken, in tegenstelling tot de vergelijkbare modellen op de markt die meestal de Intel 4-core H35-processors gebruiken, worden laptops uit de GIGABYTE RTX 30-serie geleverd met de krachtigere 8-core Intel H45 CPU’s, die de prestaties van de RTX 30 mobiele GPU’s volledig kunnen benutten. Zowel laptops uit de AORUS- als de AERO-serie hebben bovendien een GPU-vermogenslimiet van ten minste 90 W, waardoor de best mogelijke prestaties worden geleverd voor veeleisende games en creatief werk.

In termen van specificaties zijn de gaming-laptops uit de AORUS-serie, die zich richten op hardcore gamers, de zeldzaam weinige die een hoge verversingssnelheid van 240 Hz hebben die voorzien in verbluffende game-visuals aangedreven door de graphics uit de RTX 30-serie, en in HDMI 2.1 output waarmee verbinding maken met een snel 4K-scherm een fluitje van een cent is. Ontworpen voor makers van inhoud, zijn de laptops uit de AERO-serie uitgerust met een OLED-scherm dat uiterst zeldzaam is op de markt. Het biedt niet alleen een ultrahoge contrastverhouding van 100.000:1 en een ultrabreed kleurengamma van DCI-P3 100%, het OLED-paneel is ook het enige scherm in de industrie dat gekalibreerd wordt in de fabriek en gecertificeerd is met de wereldberoemde X-Rite™ Pantone®-kalibratiestandaarden. Hiermee worden creatieve professionals voorzien van een perfecte kleurnauwkeurigheid en een breder kleurenspectrum.

GIGABYTE RTX 30-serie laptops zijn nu te koop. Voor meer informatie over hoe GIGABYTE vooral de prestaties op de laptops uit de RTX 30-serie vooropstelt, ga naar https://www.aorus.com/laptop/geforce-rtx30/

Contacts

Etien TSAI, etien.tsai@gigabyte.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr