09:30 uur 17-05-2023

GIGABYTE introduceert baanbrekende AI-oplossingen en computers op COMPUTEX 2023 en onthult “Future of COMPUTING”

TAIPEI–(BUSINESS WIRE)– GIGABYTE, een toonaangevende vernieuwer van computerhardware en serveroplossingen kondigt zijn ongekende exposities aan op COMPUTEX 2023. Met als thema “Future of COMPUTING”, onthult GIGABYTE zijn veelzijdige technische prestaties, waaronder brancheleidende AI/HPC-servers, oplossingen voor groen computergebruik, gaming en creatorproducten, industriële pc’s, AI-slimme beveiligingen en autonome voertuigtechnologie.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230516005113/nl/

GIGABYTE introduceert baanbrekende AI-oplossingen en computers op COMPUTEX 2023 en onthult "Future of COMPUTING" (Graphic: Business Wire)

GIGABYTE introduceert baanbrekende AI-oplossingen en computers op COMPUTEX 2023 en onthult “Future of COMPUTING” (Graphic: Business Wire)

Naast productexposities houdt GIGABYTE een vierdaagse Tech-talk met sprekers van AMD, Ampere, Intel en NVIDIA om inzichten te delen over de wijze waarop toekomstig computergebruik de technologielandschappen opnieuw vormgeeft. De tentoonstelling wordt gehouden van 30 mei tot 2 juni op de 1e verdieping van het Taipei Nangang Exhibition Center, hal 1.

Le texte du communiqué issu d’une traduction ne doit d’aucune manière être considéré comme officiel. La seule version du communiqué qui fasse foi est celle du communiqué dans sa langue d’origine. La traduction devra toujours être confrontée au texte source, qui fera jurisprudence.

Contacts

Media: Michael Pao brand@gigabyte.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr