09:00 uur 15-02-2023

Op MWC 2023 presenteert GIGABYTE 5G nieuwe oplossingen voor Edge en Green Computing, waarbij nieuwe inzichten in de “Power of Computing” worden onthuld

TAIPEI–(BUSINESS WIRE)– GIGABYTE, een toonaangevende innovator van computerhardware en serveroplossingen, presenteert de volgende generatie van haar serverassortiment op MWC 2023 (stand #5F60, hal 5). Dit is de eerste keer dat GIGABYTE een presentatie verzorgt samen met haar nieuwe afgesplitste dochteronderneming Giga Computing die is gespecialiseerd is in bedrijfsoplossingen. Samen onthullen ze de nieuwste IT-oplossingen voor edge computing, green computing, AI, HPC-datacenters en enterprise cloud-implementatie om de visie van “Power of Computing” te demonstreren en te laten zien hoe deze de toekomst van de wereldwijde sector zal veranderen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230210005160/nl/

Op MWC 2023 presenteert GIGABYTE 5G nieuwe oplossingen voor Edge en Green Computing, waarbij nieuwe inzichten in de "Power of Computing" worden onthuld (Photo: Business Wire)

Op MWC 2023 presenteert GIGABYTE 5G nieuwe oplossingen voor Edge en Green Computing, waarbij nieuwe inzichten in de “Power of Computing” worden onthuld (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media: Michael Pao brand@gigabyte.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr