16:58 uur 12-02-2021

PPG benoemt Pascal Tisseyre tot Vice President, Architectural Coatings, Europa, Midden-Oosten en Afrika – Zuid

PITTSBURGH–(BUSINESS WIRE)– PPG (NYSE: PPG) heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Pascal Tisseyre als vice president, Architectural Coatings (AC), Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA) Zuid, met ingang van 1 maart. Rapporterend aan Tim Knavish, executive vice president van PPG, zal Tisseyre de groeistrategie en het product- en serviceaanbod voor klanten van PPG leiden en verder uitbouwen.

Tisseyre kwam bij PPG nadat het bedrijf SigmaKalon in 2008 had overgenomen. In zijn meest recente rol als algemeen directeur, AC EMEA Zuid, heeft Tisseyre resultaten geboekt door de go-to-market-strategie van de regio te innoveren, nieuwe digitale technologieën te implementeren, de ontwikkeling van mensen en PPG’s focus op diversiteit, gelijkheid en inclusie te versterken. Voorafgaand aan deze functie was hij financieel directeur, AC EMEA. Voordat hij bij PPG kwam, bekleedde Tisseyre financiële en controllersfuncties met toenemende verantwoordelijkheid bij onder meer Sigma Coatings en SigmaKalon.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

PPG Appoints Pascal Tisseyre as Vice President, Architectural Coatings, Europe, Middle East and Africa South

PITTSBURGH–(BUSINESS WIRE)– PPG (NYSE:PPG) today announced the appointment of Pascal Tisseyre as vice president, Architectural Coatings (AC), Europe, Middle East and Africa (EMEA) South, effective March 1. Reporting to Tim Knavish, PPG executive vice president, Tisseyre will lead and continue to build upon the business’ growth strategy and product and service offering for PPG customers.

This press release features multimedia. View the full release here: https://www.businesswire.com/news/home/20210210005558/en/

PPG announced the appointment of Pascal Tisseyre as vice president, Architectural Coatings, Europe, Middle East and Africa South, effective March 1.

PPG announced the appointment of Pascal Tisseyre as vice president, Architectural Coatings, Europe, Middle East and Africa South, effective March 1.

Tisseyre joined PPG after the company acquired SigmaKalon in 2008. In his most recent role as general manager, AC EMEA South, Tisseyre has delivered results by innovating the region’s go-to-market strategy, implementing new digital technologies, strengthening people development, and furthering PPG’s focus on diversity, equity and inclusion. Prior to this role, he served as finance director, AC EMEA. Before joining PPG, Tisseyre held finance and controllership roles of increasing responsibility at Sigma Coatings and SigmaKalon, among other companies.

Tisseyre earned a master’s degree in finance from the University of Dauphine in Paris.

PPG: WE PROTECT AND BEAUTIFY THE WORLD™

At PPG (NYSE:PPG), we work every day to develop and deliver the paints, coatings and materials that our customers have trusted for more than 135 years. Through dedication and creativity, we solve our customers’ biggest challenges, collaborating closely to find the right path forward. With headquarters in Pittsburgh, we operate and innovate in more than 70 countries and reported net sales of $13.8 billion in 2020. We serve customers in construction, consumer products, industrial and transportation markets and aftermarkets. To learn more, visit www.ppg.com.

We protect and beautify the world is a trademark and the PPG Logo is a registered trademark of PPG Industries Ohio, Inc.

Contacts

PPG Media Contact:
Mark Silvey

Corporate Communications

+ 1 412-434-3046

silvey@ppg.com
www.ppg.com

PPG Investor Contact:
John Bruno

Investor Relations

+1-412-434-3466

jbruno@ppg.com
investor.ppg.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr