01:50 uur 08-10-2020

“Guardians of the Gulf” geselecteerd voor de première op LA Femme International Film Festival deze maand

De door vrouwen geproduceerde en geregisseerde documentaire toont de vrijgevigheid en kracht van de Golf van Mexico, samen met het lot van de wereldwijde milieucrisis.

DALLAS, VS–(BUSINESS WIRE)– Guardians of the Gulf, een oogverblindende documentaire die de tumultueuze relatie onderzoekt tussen de Golf van Mexico en de natuurbeschermers die vastbesloten zijn om het te beschermen, is geselecteerd voor de première op het volledig digitale LA Femme International Film Festival van 15 – 18 oktober. Mary Kay Inc., als uitvoerend producent, met Media One in samenwerking met The Nature Conservancy, bezocht de kusten van Texas, Alabama en Mexico om een licht te werpen op de vaak niet vertelde verhalen over het behoud van de Golf.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20201007006037/nl/

Guardians of the Gulf, produced by Mary Kay Inc., has been selected to premiere at the LA Femme International Film Festival. (Photo: Mary Kay Inc.)

Guardians of the Gulf, produced by Mary Kay Inc., has been selected to premiere at the LA Femme International Film Festival. (Photo: Mary Kay Inc.)

De Guardians of the Gulf is gefilmd, geregisseerd en geproduceerd door een volledig vrouwelijke crew en staat gepland voor zijn wereldwijde digitale première op vrijdag 16 oktober, 17.00 uur PST, met een vraag- en antwoordsessie met filmmakers en sterren die rechtstreeks te volgen is.

Guardians of the Gulf Samenvatting:

De Golf van Mexico wordt al lang getroffen door catastrofale natuurrampen zoals orkanen, overbevissing, afvloeiing van landbouwproducten en olielozingen. Het blijft echter een van de meest biodiverse ecosystemen op aarde ondersteunen met meer dan 15.000 diersoorten. Deze veerkracht is penibel. Zoals elke relatie, kan er slechts zoveel worden genomen zonder iets terug te geven.

In Guardians of the Gulf, krijgt de Golf van Mexico een stem van haar verzorgers om een verhaal van vrijgevigheid en kracht te vertellen. Deze natuurbeschermers, vissers, touroperators, chef-koks en studentenleiders streven ernaar om de duurzaamheid van hun werk en gemeenschap te verbeteren. Door actie zien ze verandering. Door verandering zien ze hoop.

Bezoek voor meer informatie https://www.guardiansofthegulf.com.

Het LA Femme International Film Festival is een première filmfestival dat contentcreatie door vrouwelijke producenten, schrijvers en regisseurs van over de hele wereld viert, ondersteunt en bevordert. Het festival heeft de carrières van meer dan 1.000 artiesten bevorderd en blijft educatieve seminars, programmeer- en netwerkevenementen aanbieden in een koesterende alternatieve omgeving.

Aftiteling film:

Cait Martin Newnham – Regisseur

Ulla Laidlaw – Regisseur

Aine Corby – Producer

Jenny Williams – Producer

Gayle Ye – Director of Photography

Mary Kay – Uitvoerend producent

Citaten:

“Water is niet één enkele kwestie. Het raakt elk facet van het moderne leven en het enige bewijs dat we hiervoor nodig hebben, is de Golf van Mexico. Waar sommigen de toenemende onderlinge afhankelijkheid ervan als een te grote uitdaging beschouwen, zien wij mogelijkheden en een kans om meer mensen achter ons te scharen, terwijl we oplossingen innoveren en het traject voor het hardst werkende waterlichaam ter wereld veranderen. Na het zien van de Guardians of the Gulf, hopen we dat kijkers niet alleen een hernieuwde waardering zullen krijgen voor de Golf, maar ook voor de onvermoeibare en gezamenlijke inspanningen die worden geleverd om deze te behouden voor de komende generaties. ”

Laura Huffman, voormalig regionaal directeur van The Nature Conservancy in Texas en verschijnt in Guardians of the Gulf

“Terwijl we leerden over de Golf van Mexico en zijn recente geschiedenis, werden we overweldigd door de diepte van zijn tragedies en hun impact. Maar toen ontmoetten we de ongelooflijke mensen van de Golf en we erkenden al snel dat een verhaal van hopeloosheid niet klopte. We wilden de kracht en veerkracht van de Golf weerspiegelen in het verhaal van de film om het ecosysteem een stem te geven die tot actie en hoop inspireert.”

Cait Martin Newnham, regisseur van Guardians of the Gulf

“Terwijl we bezig waren met het maken van Guardians of the Gulf, werden we verliefd op de Golf van Mexico. Ze kwam snel naar voren als een personage dat genereus, flexibel en krachtig is. De Golf geeft leven en een route voor migratie naar meer dan 15.000 diersoorten, en biedt mensen voedsel, inkomen en bescherming tegen natuurrampen. Haar bereik is ver en haar benarde situatie staat symbool voor de wereldwijde klimaatcrisis.”

Ulla Laidlaw, regisseur van Guardians of the Gulf

“Een van de meest doordringende thema’s van deze documentaire is hoop. Ik hoop dat we niet alleen de Golf van Mexico in stand houden, maar ook hoe actie kan leiden tot tastbare verandering. Met hoop worden meer mensen gemotiveerd om actie te ondernemen en blijft de golf van duurzaamheid toenemen. Het volledig vrouwelijke team heeft fantastisch werk geleverd door de dynamiek van de Golf van Mexico vast te leggen. De documentaire toont de mensen die vechten om de Golf te beschermen en de capaciteit om verandering teweeg te brengen. Onze hoop is dat Guardians of the Gulf nieuwsgierige geesten inspireert om te leren hoe ze lokaal kunnen handelen om de wereldwijde duurzaamheid te beïnvloeden.”

Julia Simon, Chief Legal, Communications and Social Impact Officer bij Mary Kay Inc.

Over Mary Kay

Als een van de eersten die door het ‘glazen plafond’ braken, heeft Mary Kay Ash haar schoonheidsbedrijf meer dan 56 jaar geleden met drie doelen opgericht: goede kansen bieden aan vrouwen, onweerstaanbare producten aanbieden en de wereld verbeteren. Die droom is uitgegroeid tot een miljardenbedrijf met miljoenen onafhankelijke verkoopmedewerkers in bijna 40 landen. Mary Kay is toegewijd aan het investeren in de wetenschap achter schoonheid en het produceren van hoogwaardige huidverzorging, kleurcosmetica, voedingssupplementen en parfums. Mary Kay zet zich ervoor in om door samenwerking met organisaties vrouwen en hun naasten wereldwijd meer mogelijkheden te bieden en richt zich daarbij op ondersteunen van kankeronderzoek, beschermen van overlevenden van huiselijk geweld, verfraaien van onze gemeenschappen en stimuleren van kinderen om hun dromen waar te maken. De oorspronkelijke visie van Mary Kay Ash straalt nog steeds – met iedere lipstick weer. Meer informatie is te vinden op MaryKay.com.

Over Media One Creative

Media One is een wereldwijde creatieve en productiestudio die gespecialiseerd is in reclameboodschappen, documentaires en korte vormcontent voor de merken waar we van houden. We zijn trots op een volledig geïntegreerd creatief en productieproces waarmee we merken en doelgroepen kunnen verenigen door middel van authentieke verhalen.

Sinds 2012 bewegen we het publiek tot actie met een intern team van experts op het gebied van creatieve ontwikkeling, audio- en videoproductie. Ga voor meer informatie naar mediaonecreative.ca.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mary Kay Inc. Corporate Communications

marykay.com/newsroom
972.687.5332 of media@mkcorp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr