11:00 uur 26-03-2020

De musthave preventie van ziekten in het huishouden! GIGABYTE past speciale aanbiedingen toe op laptops voor werk en entertainment vanuit huis

TAIPEI, Taiwan–(BUSINESS WIRE)– (GIGABYTE) Terwijl het nieuwe Coronavirus zich verspreidt over de hele wereld, hebben veel landen aangekondigd dat hele steden of regio’s worden afgesloten. Veel bedrijven zijn begonnen met het implementeren van Work-from-Home-beleidsmaatregelen om werknemers te beschermen tegen infectie. Voor degenen die al thuis werken: hebt u al genoeg van de prestaties van uw oude computer? Wat betreft degenen die niet in quarantaine zijn geplaatst: bent u goed voorbereid om vanuit huis te werken? Als toonaangevende laptopfabrikant biedt GIGABYTE nu selectiegidsen voor verschillende consumentengroepen en biedt het bedrijf uitstekende kortingen. Met de ultraperformante laptops van GIGABYTE kunt u niet alleen moeiteloos vanuit huis werken, maar ook genieten van binge-watching en gamen dankzij hun uitstekende weergave en meeslepende geluidseffecten.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20200326005092/nl/

(Photo: GIGABYTE)

(Photo: GIGABYTE)

Naarmate de pandemie zich verspreidt, is het efficiënt werken vanuit huis en de besteding van de vrije tijd de focus van veel mensen geworden. “Naast de prestaties en beeldkwaliteit van laptops, gaat het bij mensen die thuis werken om netwerkkwaliteit, genoeg poorten om verbinding te maken met apparaten zoals schermen, gebruiksgemak in elke hoek van het huis (zoals de bank of het bed) en de lange levensduur van de accu,” aldus Steven Chen, VP van GIGABYTE Mobility Product Business Group.

Draadloos signaal te zwak? Te weinig poorten?

De AERO- en AORUS-serie van GIGABYTE hebben met al deze zorgen rekening gehouden. Voor de draadloze netwerkdekking en communicatiekwaliteitsproblemen veroorzaakt door de thuisomgeving, combineert GIGABYTE de Killer Wireless xTend-technologie om van zijn laptops een draadloze range-extender te maken die zowel bekabelde als draadloze netwerken uitbreidt. Deze laatstgenoemde kunnen zelfs worden uitgebreid tot 90 vierkante meter, waardoor alle huishoudelijke ‘notspots’ worden verwijderd. Bovendien hebben beide series tot negen externe poorten, inclusief poorten voor audio- en video-overdracht voor Display, HDMI en Thunderbolt. Wilt u thuis verbinding maken met een groter scherm? U hoeft geen geld meer te verspillen aan een heleboel adapters. De laptops van GIGABYTE beschikken ook over accu’s van 94 Wh, waarvan de hoge capaciteit tweemaal zo groot is als die van andere producten in de branche. Hierdoor kunnen laptops meer dan 8-9 uur werken in krachtige modus.

Bestrijd samen het Coronavirus! Speciale aanbiedingen voor Intel Gen9-modellen met hoge prestaties!

Te midden van de uitbraak van het Coronavirus heeft GIGABYTE kortingen geïntroduceerd voor verschillende consumentengroepen, waarbij het bedrijf modellen heeft gelanceerd die zowel nationale als internationale erkenning hebben gekregen, waaronder de Best Notebook 2019 van de European Hardware Association en de Taiwan Excellence Awards. Alle scherp geprijsde laptops beschikken over de Core i7-processor van de negende generatie van Intel en grafische kaarten uit de NVIDIA RTX / GTX-serie, en zijn uitgerust met Windows 10. Dus of u nu iemand bent die thuis moet werken of die gewoon op zoek is naar plezier, u kunt gemakkelijk een laptop vinden met gunstige kortingen die aansluit bij uw persoonlijke wensen!

Voor makers die 4K UHD of HDR400 op video-/audiokwaliteit willen – AERO 15 OLED

De AERO 15 OLED beschikt over het AMOLED 4K UHD-scherm, hoge kleurverzadiging van HDR400 Certified, ultrahoog contrast, smalle rand van 3 mm, ultrarijke en kleurrijke beeldkwaliteit en ondersteunt het 100% DCI-P3-kleurengamma, wat veel beter is dan de 40% NTSC-kleurprestaties van gewone LCD-schermen. Met de TÜV Rheinland-certificering voor weinig blauw licht voor hardware kan de AERO 15 OLED schadelijk blauw licht met meer dan 10% verminderen in vergelijking met gewone schermen, en ogen beschermen tegen urenlang creatief werk en binge-watching. Met het enige X-Rite Pantone-gecertificeerde scherm in de branche ondergaat elk paneel van de AERO-serie onafhankelijke kleurcorrectie, waardoor de schermkleur overeenkomt met de nauwkeurigheid van het Pantone Matching System!

Voor mensen die zich richten op zowel zaken als entertainment – AERO 15 Classic

Met een scherp en aantrekkelijk uiterlijk heeft de zakelijk ogende AERO 15 Classic een dikte van 1,8 cm en een gewicht van 2,0 kg, waardoor er gemakkelijk buiten mee te werken valt als de pandemie eenmaal is afgelopen. Bovendien zijn de prestaties van NVIDIA GTX / RTX of hoger ook meer dan genoeg om games te spelen. De AERO 15 Classic wordt geleverd in verschillende paneelopties, zoals de 4K UHD- of 144Hz/240Hz-gamingmonitoren, zodat u kunt genieten van een hoge 4K-beeldkwaliteit of een hoge verversingssnelheid boven 144 Hz en games kunt spelen zonder dat ze stotteren. Het beschikt ook over X-Rite Pantone-gecertificeerde schermen, waarbij elk paneel een onafhankelijke kleurcorrectie ondergaat.

Voor echte hardcore gamers – AORUS 15

De AORUS 15 is de krachtigste laptop met een dikte van minder dan 2,4 cm, Intel Core i7-processor, de hoogste NVIDIA RTX 2060 grafische kaart en unieke WINDFORCE Infinity-koeltechnologie; zelfs de afvalwarmte die wordt gegenereerd door de CPU en GPU kan onafhankelijk worden verwerkt zonder de prestaties in gevaar te brengen. De scherpe 240 Hz gaming-specificaties hebben een superhoge verversingssnelheid, waardoor 3A-game-meesterwerken soepel en zonder vertraging of ‘lag’ kunnen worden afgespeeld.

Voor mensen die een hoge opslagcapaciteit willen met een scherm van 144 Hz – AORUS 5/7

Met het superoptimale scherm van 144 Hz dat zelden wordt gezien bij gaming-laptops van hetzelfde niveau, weegt de AORUS5/7 2,15 kg en heeft het een dikte van slechts 23 mm, zodat gamers kunnen genieten van een licht gewicht en draagbaarheid. De hybride SSD+HDD-schijf biedt zowel toegangssnelheid als grote capaciteit, en tot 3 opslaginterfaces. Met een capaciteit van maximaal 6 TB kunt u grote hoeveelheden games of video’s opslaan zonder dat u externe harde schijven nodig hebt.

*Ga voor meer informatie naar de GIGABYTE/AORUS-website:

Duitsland (Duits)

https://www.gigabyte.com/WebPage/531/

Frankrijk (Frans)

https://www.gigabyte.com/WebPage/530/

Spanje (Spaans)

https://www.gigabyte.com/WebPage/528/

Verenigd Koninkrijk (Engels)

https://www.gigabyte.com/Buy#109141000,,1-2,1-2,1-2

Nederland (Nederlands)

https://bit.ly/3drXnSp

*Download hier voor meer foto’s: https://drive.google.com/open?id=1OpkPIRJ6Pc1vSTnW7IehumMRE2YcqHax

GIGABYTE biedt ook kwantumkortingen aan ondernemingen. Naast hogere kortingen kunnen bedrijven genieten van een verlengde garantie. Neem voor meer informatie contact op met: gswe@gigabyte.com

Over GIGABYTE

GIGABYTE is een ingenieur, visionair en leider in de technische wereld die zijn hardware-expertise, gepatenteerde innovaties en sectorleiderschap gebruikt om te creëren, te inspireren en vooruit te komen. Bekend om meer dan 30 jaar bekroonde uitmuntendheid is GIGABYTE een hoeksteen in de HPC-gemeenschap en biedt het bedrijven server- en datacenterexpertise om hun succes te versnellen. In de voorhoede van de evoluerende technologie is GIGABYTE toegewijd aan het bedenken van slimme oplossingen die digitalisering van edge naar cloud mogelijk maken en klanten in staat stellen digitale informatie vast te leggen, te analyseren en om te zetten in economische gegevens die de mensheid ten goede kunnen komen, en die uw leven verbeteren (“Upgrade Your Life”). Ga naar https://www.gigabyte.com/ voor meer informatie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:

Kristy Chen (kristy.chen@gigabyte.com)

Claire Lai (Claire.lai@gigabytenb.com )

Check out our twitter: @NewsNovumpr