16:21 uur 26-08-2019

S BLOCK 1000 Pax Interstellar Quantitative Summit gehouden in Bangkok

BERN, Zwitserland–(BUSINESS WIRE)– Op 21 augustus werd officieel de “S BLOCK Interstellar Quantitative Summit” gehouden in Bangkok, Thailand!

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20190826005417/nl/

(PHOTO: S BLOCK)

(PHOTO: S BLOCK)

Met interstellar-kwantificering kan S BLOCK verder worden getechnologiseerd

S BLOCK is de allernieuwste digitale portemonnee uit Zwitserland voor meerdere valuta die is gebaseerd op crosschaintechnologie. Deze wordt gezamenlijk uitgegeven door S BLOCK foundation, Cloud Capital, Top Line, DAF, Stanford Blockchain Research center, MIT Media Lab en Cambridge Financial Alternative Center. Sinds de lancering ervan op 15 juni, heeft deze voor zijn miljoenen gebruikers maar liefst 6-15% winst opgebracht.

Interstellar-kwantificering is de belangrijkste bron van inkomsten voor S BLOCK. Met interstellar-kwantificering worden snel kapitaal uitgewisseld met het kwanitificeringsteam onder het Interstellar-leningcontract, om zo het kapitaal zo snel mogelijk te vergroten en handelskansen vast te leggen. Daarnaast wijst S BLOCK zijn middelen toe aan de 30 grootste kwantificeringsbedrijven ter wereld, om zo de winst te maximaliseren en de risico’s te minimaliseren.

Lancering van Super Node—MasterNodes om het delen van winst daadwerkelijk te realiseren

Tijdens de Summit werd ook de S BLOCK Super Node MasterNodes officieel gelanceerd, waarmee het delen van winst binnen het platform daadwerkelijk moet worden gerealiseerd.

Het POS-consensusmechanisme is sneller, goedkoper en energiezuiniger. Daarom maakt 80% van de soorten tokens gebruik van POS. “Staking” is de voornaamste manier voor miners om geld te verdienen. Daarom vormen zij samen een “mining pool”. Het mechanisme van MasterNode bestaat erin verspreide coins van gebruikers te verzamelen en deze om te zetten in POS-nodes van de openbare chain, om zo de winsten onder de bijdragers aan de mining pool te verdelen.

Lease van de gegevensverwerkingseenheid, realiseren van de krachtige dienstverlening van S BLOCK

Tijdens de Summit werd ook de S BLOCK-gegevensverwerkingseenheid officieel gelanceerd. Het leasen van processors en het delen van winsten is de eerste module van het S BLOCK-bliksemproject. Dit speelt ook een rol bij het versnellen van de opbouw van de openbare chain. S BLOCK bouwt met het bliksemproject een uniek ecosysteem en creëert een nieuwe krachtige openbare crosschain. Er worden steeds meer geavanceerde technologieën en hoogwaardige diensten gelanceerd om de krachtige dienstverlening van S BLOCK te realiseren!

Daarnaast legden seniormanagers van S BLOCK het toekomstplan en de mondiale ecologische opzet uit aan alle gasten en leden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

SBLOCK FOUNDATION PTE. LTD

Jennifer Bialek

contacts@sblock.com
www.sblock.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr