19:18 uur 14-06-2019

S BLOCK mede-organisator van World Blockchain Forum Singapore & World Blockchain Award Asia

BERN, Zwitserland–(BUSINESS WIRE)– Het langverwachte blockchain-evenement van Azië, World Blockchain Forum • Singapore & World Blockchain Award • Asia, wordt gehouden op 22 en 23 juni 2019 in het Marina Bay Sands in Singapore. De conferentie brengt meer dan 4.000 wereldwijde elites bij elkaar, afkomstig van overheden, verenigingen, regelgevende instanties, investeringsinstellingen, blockchain-projectpartijen, financiële technologie en media om trends en innovaties in de industrie te bespreken. Ook worden de pioniers in de industrie en de bijdragen om de industrie te promoten en een gezonde en snelle ontwikkeling te bewerkstelligen, erkend!

De World Blockchain Forum Singapore & World Blockchain Award Asia wordt mede georganiseerd door S BLOCK. Als een snelgroeiend platform voor digitaal activabeheer werd S BLOCK ontwikkeld voor de blockchain-industrie. Dit snelgroeiende platform is bedoeld om het digitale financiële ecosysteem van dienst te zijn en streeft ernaar tot eind 2019 gecommercialiseerd te worden. De slogan van S BLOCK is: ‘Unleash your digital asset.’ Het platform biedt beleggers ook toegang tot reguliere cryptocurrencies zoals Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en niche-cryptocurrencies om de markttoegang voor beleggers beter te democratiseren. Met een uitstekende bedrijfscultuur en toonaangevende technische ervaring is S BLOCK klaar om de marktleider te worden in de blockchain-industrie.

WBF Singapore brengt topinstituten zoals EY, PwC, R3, Lenovo, Huawei, Dubai Blockchain Centre en meer samen om hun meningen en projecten te delen met het grote publiek. Populaire onderwerpen zoals RegTech, Compliance en Emerging Technologies zullen in detail worden besproken. Onze eminente sprekers zullen exclusieve inzichten delen over multinationaal blockchain-beleid, de voordelen van blockchain en de nieuwste trends, en de toekomst van blockchain voorspellen. WBF Singapore verzamelt alle blockchain-beoefenaars en -enthousiastelingen om deel te nemen aan het evenement. We verwachten de beste denkers van Azië bijeen te brengen om blockchain te ontleden met innovatieve ideeën, hoogwaardige technologieën en nauwkeurige analyse.

Talloze beroemdheden en experts uit de industrie komen samen om de nieuwste trends in de branche te bespreken, innovatieve projecten te introduceren, de vooruitzichten van de sector te onderzoeken en de wereldwijde distributie op de economische kaart van de gecodeerde wereld af te ronden. Door de deelnemers wordt reikhalzend uitgezien naar de verschijning van S BLOCK op het forum. Met blockchain-technologie die geleidelijk de erkenning van de mainstream krijgt en de kleinschalige aanpassing voor de lange termijn van de cryptocurrencymarkt, zal S BLOCK optimaal gebruik blijven maken van haar sterke punten om de binnen- en buitenkant van de industrie te faciliteren. S Block blijft hard werken met het geweldige oprichtingsteam, een uitstekende bedrijfscultuur en technische ervaring.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

SBLOCK FOUNDATION PTE. LTD
Jennifer Bialek
contacts@sblock.com
www.sblock.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr