00:26 uur 31-07-2019

S BLOCK op APAC Blockchain Conference 2019, Sydney, Australië

BERN, Zwitserland–(BUSINESS WIRE)– De APAC Blockchain Conference werd gehouden van 22 t/m 24 juli 2019 in Sydney, Australië. In zijn derde iteratie is het grootste blockchainevenement in Australië het enige blockchainevenement dat wordt ondersteund door de Australian Digital Commerce Association en trekt het spelers aan uit de hele regio om zich te concentreren op en te praten over praktijktoepassingen van blockchaininnovatie.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20190730006103/nl/

Photo: S BLOCK

Photo: S BLOCK

S BLOCK is een trotse partner van de conferentie. S BLOCK Vice-President Peter Busser verscheen voor het eerst in het openbaar en presenteerde de commerciële mogelijkheden en technische details van de superdigitale portemonnee. Hij werd vervolgens uitgenodigd om deel te nemen aan een gastforum, waar hij het onderwerp van blockchainbeveiliging en gemak in digitale betalingen onderzocht met collega-forumsprekers. Hij deelde de bijdragen die S BLOCK heeft geleverd aan de wereldwijde industrie en deed de geweldige belofte om eerste digitale valuta te zijn die volledig is geïntegreerd met het huidige financiële systeem.

Peter Busser heeft ruime ervaring in het beheren van kwantitatieve financiële handelsproducten, met een ijzersterke reputatie in de wereldwijde investeerdersgemeenschap. Hij is voornamelijk verantwoordelijk voor de productontwikkeling van de S BLOCK-portemonnee. Met een fonds van meerdere miljoenen dollar heeft hij het team ertoe gebracht om maandelijks tot 60% kortetermijnrendementen te genereren, gedragen door revolutionaire AI-handelstechnologie en samenwerking met 30 toonaangevende kwantitatieve fondsen.

Tijdens zijn presentatie onthulde hij nog een ander kenmerk van het S BLOCK-ecosysteem, de MasterNodes, en leidde hij forumbezoekers door het transactielogboek van het kwantitatieve handelssysteem. Vervolgens verbaasde hij het publiek door aan te kondigen dat een versie 2.0 in de maak was en op 20 september in Dubai zou worden gelanceerd. De verbeterde versie zou langverwachte functies bevatten zoals S Pay en de Wormhole Chat.

In een commentaar op de huidige toestand van het ecosysteem merkte Peter de snelle waardering op van het SBO-token, waarvan de waarde 1,8 keer is toegenomen sinds de uitgave. Hoewel aangemoedigd door deze resultaten, benadrukte Peter dat het verzekeren van de gestage voortzetting van de trend cruciaal was en heel goed mogelijk met de sterke steun van SBO vanwege de kwantitatieve inkomsten daarvan. Dit zou de grote waardeschommelingen die waargenomen zijn voor andere cryptocurrencies voorkomen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

SBLOCK FOUNDATION PTE. LTD

Jennifer Bialek

contacts@sblock.com
www.sblock.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr