22:31 uur 27-06-2019

S BLOCK in Zuidoost-Azië: verkenning van Vietnam, Danang; ontdekking van blockchain en S BLOCK

BERN, Zwitserland–(BUSINESS WIRE)– De Digital Economy Application Summit van S BLOCK werd met succes gehouden op 26 juni 2019 in Danang, Vietnam. Deze speciale top werd georganiseerd door S BLOCK Vietnam Community en medegeorganiseerd door Magic Kingdom Club in samenwerking met Top Market Group Finance en Black Hole Finance media.

Onlangs heeft Vietnam, vanwege de opkomst van hoogwaardige projecten zoals S BLOCK, opnieuw een opbloei van blockchain in gang gezet; het land heeft zijn hoogste punt bereikt als het gaat om aandacht van de markt! Volgens betrouwbare bron hield S BLOCK Vietnam Community recentelijk aan het eind van juni een belangrijke economische top in Vietnam. Meer dan 100 marktleiders, 500 bekende economische en blockchain-media en meer dan 2.000 industrie-elites van over de hele wereld woonden het evenement bij. Het belangrijkste doel van de top is het bevorderen van de ontwikkeling van de industrie, het toerisme in Vietnam te stimuleren en samen te werken en meer te weten te komen over de blockchain-industrie. Volgens belangrijke nieuwsbronnen was Vietnam, dankzij nieuwe hoogwaardige projecten zoals S BLOCK, opnieuw het podium van de opbloei van blockchain!

Vietnam, een land met geografische voordelen in Zuidoost-Azië, ontwikkelt zich snel in verschillende industriesectoren (inclusief blockchain) en staat bekend als een van de snelstgroeiende landen in Zuidoost-Azië. De unieke geografie heeft het land ook tot de eerste keuze gemaakt voor kwaliteitsprojecten, waaronder S BLOCK voor de lancering van de promotie.

Na de top op 26 juni hebben de meeste bezoekers rondgereisd in Da Nang, waarbij ze wereldberoemde bezienswaardigheden hebben ontdekt en ook de cultuur van Vietnam hebben ervaren. De succesvolle organisatie van de top heeft ertoe bijgedragen dat Vietnam zijn positie en prestige in de wereldarena heeft kunnen verbeteren. Buitenlanders waren te spreken over het evenement, waardoor meer internationale toeristen werden aangetrokken, zelfs degenen die niet veel van Vietnam wisten. Vietnam is een opkomende markt met zeer veel dynamiek in haar economische groei, en blockchain kan iets groots worden in Vietnam, verklaarde de organisator van de top afgelopen middag.

Officieel verslag van S BLOCK Vietnam Community.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

SBLOCK FOUNDATION PTE. LTD

Jennifer Bialek

contacts@sblock.com
www.sblock.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr